Skocz do zawartości
IGNOROWANY

III Urodziny A4 Klubu w Bukowinie Tatrzańskiej - zapisy

Nie mieszamy, wybieramy :decayed:  

1. 1. Nie mieszamy, wybieramy :decayed:

• Polish Vodka Wyborowa
    • Fiński specjał z górnej półki
    • Król jest tylko jeden - Jan III Sobieski
    • Stare dobre czasy - Żytnia, Luksusowa
    • Jak sie bujać to tylko z Bolsem
    • nie wybieramy, mieszamy :)
    • nie pijemy... :gwizdanie:
    • [color=purple]Miron[/color] - zamknij tą ankietę bo już jest nudna...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na luzie to pewna beemka bedzie zjeżdzać z górki :), a tak patrze na liste i nie widze wielu osób z wawki, i nie widze również prezesa, łote fak????? Ktoś to wytłumaczy.

Ja mogę bo z nim rozmawiałam. Niestety Prezes z tego co mi mówił, ma nową pracę i nie jest w stanie przyjechać na zlot. Wielka szkoda, gdyż chciałam poznać naszego Guru :kox:
  • Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a rzeczywiście nie ma prezesa :mysli: ale z Wawy trochę jest osób :cool1:

No ktoś tam będzie.. :gwizdanie:

Dzwoniłem do Bukowiny T. - na dzien dzisiejszy drogi dojazdowe są CZARNE :naughty:

Opublikowano

planuje ktoś zostać dłużej?

Ja na pewno :decayed:

Chyba, że znajdę kierowcę :wink4:

Opublikowano

Na luzie to pewna beemka bedzie zjeżdzać z górki :), a tak patrze na liste i nie widze wielu osób z wawki, i nie widze również prezesa, łote fak????? Ktoś to wytłumaczy.

Ja mogę bo z nim rozmawiałam. Niestety Prezes z tego co mi mówił, ma nową pracę i nie jest w stanie przyjechać na zlot. Wielka szkoda, gdyż chciałam poznać naszego Guru :kox:

uuuuuuuuuu szkoda

Opublikowano

Dzwoniłem do Bukowiny T. - na dzien dzisiejszy drogi dojazdowe są CZARNE :naughty:

Ja tam nie ryzykuję - w górach pogoda bywa równie kapryśna jak kobieta :gwizdanie:

Opublikowano

ja tez w środe zakładam zimówki spowrotem :)

Opublikowano

Ja też chyba jednak zmienie na zimówki bo prognozy nie są za ciekawe :confused4:

Opublikowano

A ja mam pytanie techniczne ile osób liczy mój fanklub?

Opublikowano

ctv jaką wódkę preferujesz , bo pasowałoby sie napić na piętrze. ???

Opublikowano

Ja co prawda tym razem nie jade na zlot, ale w Bukowinie juz bylem przy okazji urlopu w Zakopcu :)

Aqua Park - polecam, fajne cieple zrodelka...

Stoki - takie sobie moim zdaniem, bardziej podobalo mi sie w Czarnej Gorze (trasa na Bialke i w bok w strone Slowacji)

ZIMOWKI - absolutnie.

Drogi sa czarne - fakt - ale momentami spadalo tyle sniegu, ze czarny asfalt zamienial sie w niezla slizgawke.

Poza tym... wszystkie podjazdy pod pensjonaty sa nieodsniezane i niesypane niczym, wiec nawet Q+letnie moze nie dac rady, nie ma co sie meczyc...

Opublikowano

Pojade chyba jutro przerzucić gumy na zimówki.. Przyjade na oblenych 15-stalówkach.. :confused4: ;( :wallbash:

Opublikowano

A ja mam pytanie techniczne ile osób liczy mój fanklub?

sporo :)

[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 12:34_________________________________________________

Ja co prawda tym razem nie jade na zlot, ale w Bukowinie juz bylem przy okazji urlopu w Zakopcu :)

Aqua Park - polecam, fajne cieple zrodelka...

Stoki - takie sobie moim zdaniem, bardziej podobalo mi sie w Czarnej Gorze (trasa na Bialke i w bok w strone Slowacji)

ZIMOWKI - absolutnie.

Drogi sa czarne - fakt - ale momentami spadalo tyle sniegu, ze czarny asfalt zamienial sie w niezla slizgawke.

Poza tym... wszystkie podjazdy pod pensjonaty sa nieodsniezane i niesypane niczym, wiec nawet Q+letnie moze nie dac rady, nie ma co sie meczyc...

aqua park obowiązkowo ;)

Opublikowano

aqua park obowiązkowo ;)

No to biere pantalony. :decayed:

Opublikowano

:) bezapelacyjnie :)

Opublikowano

męczy mnie już te zastępowanie go na każdym ogólnopolskim

:decayed:[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 12:47_________________________________________________No moi drodzy - co do pokoi i całości spraw organizacyjnych to chyba nikt się nie rozczaruje - wszystko starają się robić na najwyższym poziomie :good:

Doszły mnie słuchy, że organizacyjnie chcą wypaść nie gorzej ( a może nawet porówywalnie ) w stosunku do I Zlotu Zimowego ( choć wiadomo jakie mają szanse :confused4: )

:polew:

Opublikowano

Slask, jakis przedstawiciel niech napisze do mnie PW bo Krak sie ustawia z poznaniem i pomorzem na obwodnicach w piatek ok. 8-9 to sie dogadamy i my...[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 13:02_________________________________________________No i jesli ktos chetny...

7a83ca00431c2597.jpg

Opublikowano

Hał macz ?

Opublikowano

15PLN

Opublikowano

Kto się bawił przy ankiecie teraz ???????????

Opublikowano

Kto się bawił przy ankiecie teraz ???????????

???????????????????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...