kami050 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Hej , chciałbym zapytac czy miał juz ktos z was tarcze i klocki holenderskiej marki ABS , jesli tak to to sie sprawdza , czy szybko sie zuzywaja i dobrze hamuja, bylbym wdzieczny za pomoc, wiele sklepow je oferuje , sa w bardzo dobrej cenie bo juz za 300zl mozna miec komplet na przod:)
dzik Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 w tej cenie masz praktycznie komplet ferodo więc nie kombinuj
kami050 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 komplet ferodo kosztuje ponad 400zl,,,
lukaszooo Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Napisz do pana powyżej to się lekko zdziwisz, jak dla mnie ferodo to najlepsza marka w stosunku cena/jakość. A tak na marginesie ostatnio robiłem Polo z pięknym przebiegiem 47tys i z tyłu siedziały oryginalne fabryczne okładziny Ferodo.
majkel_majki Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 ABS to tak naprawdę chiński szajs i niestety jaka cena, taka jakość.
lukaszooo Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nie tak dawno brałem u któregoś z kolegów z forum zestaw ferodo (klocki + tarcze) do b6 1.9 na przód i wyszło z tego co pamiętam 350zł.
Rekomendowane odpowiedzi