muunv Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Mi nie dziala. Pobieram ale wywala mnie z tej apki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hugo Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 8 godzin temu, muunv napisał: Ma ktoś sprawdzony kalkulator spalania ON na ios? Fuel Monitor
muunv Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dzieki Hugo zawsze pomoze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Onkel Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Ja mam fuel tracker jest nawet PLWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wandej Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Panowie czy też macie problem z wysyłaniem i odbieraniem MMS po aktualizacji? Oczywiście konfigurację robiłem jak zwykle po aktualizacji ale coś nie działa. iP 8
Onkel Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Ja siedzę na 10.3.3 Wiec nie pomogę.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2018 Panowie czy też macie problem z wysyłaniem i odbieraniem MMS po aktualizacji? Oczywiście konfigurację robiłem jak zwykle po aktualizacji ale coś nie działa. iP 8 Mi smiga normalnie. Moze wyl i wl tel? Jesli to ich blad, to obstawiam, ze zaraz wyjdzie poprawka Ew mozesz wyszukac operatora recznie. Moze pomoze...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
k232 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Panowie, mam iPhone Se i przy pobieraniu jakiejkolwiek aplikacji z app store muszę podać numer karty debetowej, naciskałem pomiń, to nie chciała mi się aplikacja zainstalować, jak to można obejść ?
muunv Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 Pokaz screen’y jakich apek i co wyskakuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
k232 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 45 minut temu, muunv napisał: Pokaz screen’y jakich apek i co wyskakuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wpisuję "Yanosik" w app store, daje dalej, instaluj i pokazuje mi, żebym wpisał hasło do konta, wpisuję - przechodzi dalej żeby podać adres, kod pocztowy, nr karty debetowej, naciskam pomiń i w tym momencie Yanosik nie instaluje się. Nie mam tel przy sobie ale myślę, że to co napisałem to będziesz wiedział o co chodzi ?
talib1990 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Wpisuję "Yanosik" w app store, daje dalej, instaluj i pokazuje mi, żebym wpisał hasło do konta, wpisuję - przechodzi dalej żeby podać adres, kod pocztowy, nr karty debetowej, naciskam pomiń i w tym momencie Yanosik nie instaluje się. Nie mam tel przy sobie ale myślę, że to co napisałem to będziesz wiedział o co chodzi [emoji16]Jest na necie poradnik jak pominąć ten krok .Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Malinioo93 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Pominąć można było wcześniej, teraz musisz wpisać dane włącznie z numerem karty. Następnie wchodzisz w icloud i wywalasz kartę by jej nie było. Męczyłem się ostatnio z tym u kumpla, też byłem święcie przekonany, że da się to pominąć jak to miało miejsce kiedyś.
k232 Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 13 godzin temu, Malinioo93 napisał: Pominąć można było wcześniej, teraz musisz wpisać dane włącznie z numerem karty. Następnie wchodzisz w icloud i wywalasz kartę by jej nie było. Męczyłem się ostatnio z tym u kumpla, też byłem święcie przekonany, że da się to pominąć jak to miało miejsce kiedyś. Jakoś mi się udało, że nie musiałem podawać numeru karty. Ale chwilę mi zeszło ?
k232 Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Pany, da radę w miejscu mikrofonu na klawiaturze Iphone Se wstawić kropkę i przecinek ?
muunv Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Opublikowano 24 Marca 2018 Nie da sie :/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
k232 Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 8 minut temu, muunv napisał: Nie da sie :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szkoda, pisać bez przecinków to tak o :/
GreGoriO Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Nie da sie :/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
GreGoriO Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Spróbuję, jak zadziała to dam plusika [emoji4]Co ma nie działać. Piszę tak od dobrych kilku lat. Nawet palca nie odrywam od ekranu. Sama wygoda, i szybkość. Spacja robi się sama, przecinek kiedy chcę a kropka to dwuklik. Duże litery zawsze po kropce. Trudne słowa literuję, reszta swype. Przynajmniej odpowiedzi wyglądają poprawnie. Warto spróbować. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
k232 Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 1 minutę temu, GreGoriO napisał: Co ma nie działać. Piszę tak od dobrych kilku lat. Nawet palca nie odrywam od ekranu. Sama wygoda, i szybkość. Spacja robi się sama, przecinek kiedy chcę a kropka to dwuklik. Trudne słowa literuję, reszta swype. Warto spróbować. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wpisuję keyborad swype i pokazuje mi się Swiftkey. :/
Rekomendowane odpowiedzi