zielony113 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam wszystkich postanowiłem zaprezentować mój nabytek A4 B7 2.0 tdi BRD Quattro 2007 rok s-line 235 tys najechane w planach ogarnięcie spraw serwisowych Wysłane z mojego myPhone_AXE_LTE przy użyciu Tapatalka
zielony113 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zależy jak dla kogo Wysłane z mojego myPhone_AXE_LTE przy użyciu Tapatalka
moglaj80 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Fajne autko! Jakie wyposażenie ? Jakieś plany na mody czy zostajesz przy tym co masz?
Binek1.8T Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) S line wew/zew juz jest także zostały raczej bardziej wymysły niż to co konieczne czyli xenon lub bi bardzo ładne, tylko silnik badziewMowisz jakbys miał nieco lepszy . Kolega odważył sie przedstawić furę także trochę wyrozumiałości. Watpię zeby ktos chciał usłyszeć o swoim silniku w aucie ze badziew. Taki kupił, co zrobić.. Paru znajomych ma 2.0 TDI w b7 co juz 300 ponad nastukane i jeźdzą dalej. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Binek1.8T
marcin4x4 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 bardzo ładne, tylko silnik badziew 1,9 to większy śmietnik. BRD jest spoko, idealnych nie ma.
cysiek18 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 S line wew/zew juz jest także zostały raczej bardziej wymysły niż to co konieczne [emoji14] czyli xenon lub bi W b7 były tylko lampy zwykłe i bixenon skretny lub nie. Nie było samego xenonu Auto fajne, kilka rzeczy do modzenia jeszcze zostało. No i kosmtyka auta, to podstawa. Sie dba sie ma[emoji6] Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
shakal Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) bardzo ładne, tylko silnik badziew Dlaczego tak twierdzisz kolego? Miałeś taki, czy słyszałeś od kolegi kolegi ze jego koledze się popsuło cos w BRD? A co do autka to + za czarny kolor silnik i wyposażenie. Dbaj o te 170 koni a odwdzięczą się przyjemną i bezawaryjną jazdą. Bezawaryjności i powodzenia w modyfikacjach PS. Pozmieniaj w profilu co nieco bo jakieś B5 tam jeszcze widać Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez shakal
damian19886 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Silnik jak silnik jak ktos dbal i dalej bedzie dbac to bedzie wporzadku. Ja mam oznaczenie silnika BLB i zlego slowa nie moge powiedziec na ten silnik.
Norbas Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 bardzo ładne, tylko silnik badziew1,9 to większy śmietnik. BRD jest spoko, idealnych nie ma. Jeszcze dopisz 2.5 śmietnik i będzie pozamiatane po co takie teksty, każdy bierze co chce i jego problem
Gac3k Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Gratulacje! Ładna furka. I to quattro na duży plus. Nie słuchaj zawistnych :)
zielony113 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam dzięki za wszystkie spostrzeżenia b5 też jeszcze mam i nie zamierzam się pozbyć! Co do silnika to wychodzę z założenia że jak się dba to się jeździ wyposażenie jak ktoś już zauważył pełny s-line ale szyby z tyłu na korby ale mi to nie przeszkadza serwis ogarnięty napęd pompy oleju wymieniony chce wgrać polskie menu do navi a potem się zobaczy Wysłane z mojego myPhone_AXE_LTE przy użyciu Tapatalka
FroS-t Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Z wyposażenia mega, za dużo nie trzeba grzebać, także nie zostawiaj jej tak jak jest bo szkoda kilka rzeczy porobisz i będzie ciągnęła oko, ładne koło, niżej, bixy, program na więcej mocy, może ramka girlla w black zrobić a opiniami się nie przejmuj, jak dbasz tak masz a 90% opinii bierze się z tego że ludzie kupują auta po pół miliona przebiegu ale na blacie dużo mniej a potem panie jak "gooofno" psuje się pomijając już części ludzi którzy tylko jeżdżą i nic nie robią a jak już coś się stanie to zakłada najtańsze zamienniki bo szkoda siana wymienić co trzeba, latać i pomału modzić Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez FroS-t
Harry Zott Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja mam 2.0 tdi BPW nalatane w tym momencie 325 tys fakt że musiałem w nia troche zainwestować ale mam nadzieję że odwdzięczy mi się teraz bezawaryjna jazda przez kolejne kilkanaście tysięcy. Jeśli chodzi o silniki 2.0 jak ktoś regularnie wymienia olej filtry i wyeliminował wadę z pompa oleju myślę że posłuży. Jest to tylko samochód i wypisywanie że 2.0 to gówno jak nawet nie miało się nigdy styczności z tym silnikiem jest błazenadą. Kolego ładne b7 Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Harry Zott
Rabbi Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 miałem przez ponad 2 lata B7 BPW i złego słowa nie mogę powiedzieć
Rekomendowane odpowiedzi