Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Plastuchowe 1.8T i takie tam duperele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zegary pięknie przerobiłeś... w takim razie czekam z niecierpliwościa na opis odnośnie FIS bo może się zdecyduję...

Jak zainstalujesz lampki to pokazuj jak się prezentują...

Opublikowano

No Plast ładnie ładnie działasz. Zobaczę na żywca przy najbliższej okazji :)

Opublikowano
  • Autor
Zegary pięknie przerobiłeś... w takim razie czekam z niecierpliwościa na opis odnośnie FIS bo może się zdecyduję...

Jak zainstalujesz lampki to pokazuj jak się prezentują...

decyduj sie bo warto :wink4:

Dzięki panowie! Ciesze się że Wam się podoba :)

Auto wypucowalem dziś na błysk ale juz było zbyt ciemno żeby robić jakies sensowne zdjęcia

Opublikowano

Ojciec mial w 16 biale zegary i wygladalo to rewelacyjnie....ale zeby pod zwykle zegary dorezac pelny fis....... :notworthy: Bylaby rewelacyja jakbys to opisal na forum. Zegary od anglika drogie nie sa :kox: a efekt :slina:

Opublikowano

Kjurwa inne auto :) Dobrze ze masz aniola stroza ktory czuwa i z obopolna korzyscia podsyla dobre gadzety :naughty:

Opublikowano

Wymieniałeś żarówki od podświetlania zegarów na białe ? Białe podświetlanie jest fajne :wink4:

Co do podłokietnika..źle zrobiłeś obijając tą czarną sierścią :tongue4: Paskudnie wugląda :decayed:

Opublikowano

Raczej trzeba bylo zmienic tarcze ?

Opublikowano
  • Autor
Co do podłokietnika..źle zrobiłeś obijając tą czarną sierścią Paskudnie wugląda

na razie musi być takie ści^&#o bo nie wiadomo w jakim kolorze kupie sobie skórke którą mam w planach jak będzie skóra na fotelach to i na podłokietniku :good:

Kjurwa inne auto :) Dobrze ze masz aniola stroza ktory czuwa i z obopolna korzyscia podsyla dobre gadzety :naughty:

interesy z Tobą to sama przyjemność :D

modziłeś tylny tłumik?? tzn końcówki? bo ja mam takie same :decayed: :decayed: :decayed:

modzone końcówy na 2 sportowe z 1.6 :good:

Tarcze tarcze teraz ma VUDU przedtem miałem UK-NSI w którym były przezroczyste taczki i przełożyć trzeba :)[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 18:56_________________________________________________O a końcówy takie:

29f868a0a3bfb2bb.jpg

Nie sa zbyt wyzywające i lansiarskie a wyglądaja bardzo że tak powiem klasycznie :decayed:

Ale odrazu mówie żeby nie było to nie jest mój pomysł, ukradłem go koledze :przebiegly:

Opublikowano
Co do podłokietnika..źle zrobiłeś obijając tą czarną sierścią Paskudnie wugląda

narazie musi być takie ści^o bo niewiadomo w jakim koloże kupie sobie skórke którą mam w planach jak będzie skóra na fotelach to i na podłokietniku :good:

interesy z Tobą to sama przyjemność :D

modziłeś tylny tłumik?? tzn końcówki? bo ja mam takie same :decayed: :decayed: :decayed:

modzone końcówy na 2 sportowe z 1.6 :good:

Tarcze tarcze teraz ma VUDU przedtem miałem UK-NSI w którym były przezroczyste taczki i przełożyć trzeba :)[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 18:56_________________________________________________O a końcówy takie:

29f868a0a3bfb2bb.jpg

Nie sa zbyt wyzywające i lansiarskie a wyglądaja bardzo że tak powiem klasycznie :decayed:

Ale odrazu mówie żeby niebyło to niejest mój pomysł, ukradłem go koledze :przebiegly:

ala rs4 bdb łądne koncówki

gdzie i za ile kupiłeś??

mozesz mi zmierzyć ich szerokość

Opublikowano
:decayed::kox: seryjne koncowki idace w wiekszosci B4 , A4 1,8 1,6 :P Moj patent :embarrassed:
Opublikowano
  • Autor
ala rs4 bdb łądne koncówki

gdzie i za ile kupiłeś??

mozesz mi zmierzyć ich szerokość

Kupiłem od froger34 20zl sztuka oczywiśie używka wypolerowana na glanc :) przycięta i przyspawane garażowym sposobem :decayed: Żeby nie było to skradziony pomył NOSB-a :embarrassed:

Szerokości jutro podam bo wianter strasznie mi hula za oknem :JC_fan:

Pewnie chcesz wiedziec czy pod zderzak Sy wejdą?? Zgóry mówie że tak :decayed:

Opublikowano

wejdą dwie obok siebie do zwykłego polifta??

Opublikowano
  • Autor

spokojnie Daniel tak miał w polificie a teraz w S

Opublikowano

no dobra więc kupuje dwie końcówki :kox:

kto ma??

Opublikowano

ja na takich końcówkach jeżdze już od roku, i wyglądają naprawde fajnie. nie dresiarsko i wiejsko, a z gustem .. i nie pierdzą :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Kilka rzeczy dokupiłem do auta w ostatnim czasie a oto i one :decayed:

Jako że plan jest taki żeby odmulić starego pierdziela wiosną a ja wole dmuchać na zimne zakupione zostały nie zbędne gadzety mianowicie wkaźnik doładowania i ciśnienia oleju AG seria smoke i cheble 312mm

Wskaźniki daja oprócz tego +2 do Lansu :polew:

8c8b9e82ebabaf8b.jpg

b17d4861ba1a56e2.jpg

Opublikowano

Panie a te wskaźniki to działają czy to tak na lipę jest ? :decayed::)

Opublikowano

Kilka żeczy dokupiłem do auta w ostatnim czasie a oto i one :decayed:

Jako że plan jest taki żeby odmulić starego pierdziela wiosną a ja wole dmuchać na zimne zakupione zostały niezbędne gadzety mianowicie wkaźnik doładowania i ciśnienia oleju AG seria smoke i cheble 312mm

Wskaźnik daja oprucz tego +2 do Lansu :polew:

8c8b9e82ebabaf8b.jpg

b17d4861ba1a56e2.jpg

o kuwra jak pieknie zamocowane :kox::polew:

Opublikowano
  • Autor

Panie a te wskaźniki to działają czy to tak na lipę jest ? :decayed::)

nie miałem trójnika jak będe olej zmieniał to sie załozy czujnik :wink4:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 21:01_________________________________________________

o kuwra jak pieknie zamocowane :kox::polew:

Mie też sie podoba :D