plastuch Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 Fajne furki macie, chociaż wnętrza mnie nie zachwyciły = Wiesz my stawiamy raczej na koło i zawias niż na zbędne pierdoły Poza tym to przed lifty więc za dużo plastików do wymiany a jeszcze dorzuce 2 fotki Wczoraj jak wsiadłem do Koviego to wnętrze polifta żajebiszte
Iverson Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 fakt wnętrze polifta jest 100x ładniejsze od przed lifta
rafalekx Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 myśle że było cos około 200+ aut a moj w piątek w nocy dojechał na 141 pozycji Aut musiało być znacznie więcej, bo skoro w piątek miałeś numerek 141 a Kowi w sobotę bliżej popołudnia miał numerek chyba z przedziału 130-150, więc trzeba liczyć ok. 300 autek w sumie Wiesz my stawiamy raczej na koło i zawias niż na zbędne pierdoły pierdoły też są ważne
plastuch Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 pierdoły też są ważne ale tylko takie z pod machy A propo po majówce strasznie sie na modzenie zajarałem i zacząłem polerować kolektor dolotowy. Jestem narazie na wstępnym etapie co pokazuje foto niżej Ale nie wtym rzecz moje pytanie brzmi co zrobić z osłoną silnika wstępnie ją zmatowiłem, a teraz poradzcie pierścienie i napis 5v i TURBO pomaować na błękitno tak jak oliwiarke z korka od wlewu oleju, tak jak na foto 2 a potem na to bezbarwny połysk, czy może sie w to nie bawić, wywalić ten plastik i pokrywe silnika pomalować właśnie w ten błękit Dodam jeszcze że klika pierdół będzie właśnie malowane tym sprayem.
Krycha Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Wywal plastik i zrób tak jak u mnie - najlepiej kolektor i pokrywa w polerkę.
Nosb Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Odezwal sie ten ktory smial sie z mojego czerwonego malowania :gwizdanie: Kseroboyyy a tak na marginesie : tak jak mialem na czerwono bylo bardzo fajnie Jak chcesz zaszalesc wal na zolto
Mathis Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Albo całkowicie wywalić osłonę i polerka, albo czarny mat i białe OOOO oraz czerwona reszta napisów. Powinno się wtedy idealnie komponować, chyba że wolisz błękit Adriatyku
moskal Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Umyj komore silnika ? własnie , ja sie bede tez brał za mycie , obczajcie gościa (płyn którym myl juz mam zamówiony) :kox: :kox: Wczoraj w moim autku myłem cały silnik.Autko stało cały dzień na parkingu w pracy,wiec silnik był zimny.Spryskałem płynem do mycia silników całą komorę silnikową.Odczekałem 2-3 minuty i wszystko spłukałem zimna wodą.Oczywiście nie lałem wody na akumulator i alternator.Następnie silnik zapaliłem i tak sobie chodził z 10 minut a ja w tym czasie myłem resztę karoserii .Zapomniałem napisać że zdjąłem przed myciem dolne osłony i je też umyłem.Komora i silnik wygląda teraz jak swieżynka(no prawie) z fabryki.Pozdrawiam Jaki płyn użyłem mogę podać jutro nazwę bo mam go w pracy.Dodaje fotki po umyciu: Płyn nazywa się Fular,link do strony producenta: http://www.fular.pl/index.php?id=plyn-do-spryskiwaczy [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 07:18_________________________________________________ czemu zasłaniasz lpg ??? :naughty: :naughty:
Nosb Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Kryje mnie bo mu wtryski chu$%wo zamontowalem i 20 tys km sie zbieramy na poprawke
moskal Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Kryje mnie bo mu wtryski chu$%wo zamontowalem i 20 tys km sie zbieramy na poprawke kórwa , ja musze sie do ciebie tez wybrać.... :gwizdanie:
swift300 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ten wyświetlacz z temperaturą to w każdym audi a4 B5 powinien być ? Bo ja nie mam takiego bajerku mysli Mój Staruszek też ma b5-ątke i tego termoetru nie posiada. Początkowo myślałem że ma popalone diody od podświetlania albo jakieś bezpieczniki, no ale okazało się że wszystko z instalacją jest OK. Więc raczej nie wszystkie mają ten bajerek nie kazdama;]
plastuch Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Decyzja zapadła dekiel śilnika robie na żółto tak jak napisał Nosb kolektor tak samo ale ta górna część zostaje w polerce :naughty: :naughty:' alt='default_images_smilies_smf_naughty.gif' alt=':naughty:'> :naughty:'> Ja sie go nie wstydze ale jak ktoś by taką maniane zobaczył to bym Daielowi popsuł opinie Zresztą nie jeden się już zdziwił że na Podtlenku nie źle zapier&@la Ustawiliśmy się już na poprawke wtryskiwaczy i małe modzenie z DSMIC i lekkie ogarnięcie tematu komory silnika. Na przyszłość jeszcze stożek ITG i jakieś tam
plastuch Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 Obniżyłem jeszcze troche paździerz i chyba troche przegiołem
plastuch Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Troche nisko sie zrobiło ale komfort jest
A-rek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Obniżyłem jeszcze troche paździerz i chyba troche przegiołem Troche nisko sie zrobiło ale komfort jest teraz masz dokladnie tak jak u mnie
Krycha Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Widzisz Plast 20zł i o ile więcej frajdy Ja tam telefonu nie wcisne
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Widzisz Plast 20zł i o ile więcej frajdy Ja tam telefonu nie wcisne WTF ??? [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 12:47_________________________________________________kupił sobie te tjuningowe ściski do sprężyn z allegro???? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi