plastuch Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Widać że benzyna droga w kraju Kiedys była po 3zł DV ale slyszalny z powodu stozka wiec obydwie panienki macie racje ;] Plastuch moze byc ogarnal w koncu ten olej ? Olej zrobie jak mi oddasz tą rurke bo nie ma jak wkręcić czyujnika
plastuch Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 Spasowałem dziś wreszcie zderzak jak należy mysle że efekt zadowalajacy :gwizdanie: a i przy okazji letnie buty wpadły
plastuch Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 ty to chociaż masz te letnie buty Za to Ty masz kox zimóweczki
Nosb Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Krychy budzet wykonczyly ceny paliwa i oleju i musial sprzedac kola:polew:
Armi Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Spasowałem dziś wreszcie zderzak jak należy mysle że efekt zadowalajacy :gwizdanie: a i przy okazji letnie buty wpadły super to wygląda, już się nie mogę doczekać gwintu.
mrogal Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Spasowałem dziś wreszcie zderzak jak należy mysle że efekt zadowalajacy :gwizdanie: a i przy okazji letnie buty wpadły super to wygląda, już się nie mogę doczekać gwintu. to se kup
mrogal Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Se kupię, w weekend zamawiam zuch a na kase od tego pedala nie czekaj bo to potrwaaaaa
Armi Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Se kupię, w weekend zamawiam zuch a na kase od tego pedala nie czekaj bo to potrwaaaaa Nie czekam, jutro rano ma zrobić przelew ale wątpię że zrobi. W piątek idę na policję i zgłaszam się do programu ochrony kupujących allegro. EOT
plastuch Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 Krychy budzet wykonczyly ceny paliwa i oleju i musial sprzedac kola co to się robi w tej polsce chyba sie trzeba przeżucic na rower tam też se felge można odpicować Spasowałem dziś wreszcie zderzak jak należy mysle że efekt zadowalajacy :gwizdanie: a i przy okazji letnie buty wpadły super to wygląda, już się nie mogę doczekać gwintu. Pakuj gwintycz będziem sie lansować jak zregeneruje amorki z tyłu to jeszcze zjade troche niżej bedzie wygladać
slepy Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Krychy budzet wykonczyly ceny paliwa i oleju i musial sprzedac kola co to się robi w tej polsce chyba sie trzeba przeżucic na rower tam też se felge można odpicować Spasowałem dziś wreszcie zderzak jak należy mysle że efekt zadowalajacy :gwizdanie: a i przy okazji letnie buty wpadły super to wygląda, już się nie mogę doczekać gwintu. Pakuj gwintycz będziem sie lansować jak zregeneruje amorki z tyłu to jeszcze zjade troche niżej bedzie wygladać no i w rowerze, 26" , pięknie siedzi, mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu poskładam auto, i wlecą już letniaczki, i w końcu g :kox:wint w dół
plastuch Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 Btaliony zrobią szum w nie jednym mieście
f16mysliwiec Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Jakie masz dekielki u siebie ja mam teraz podobne felgi i szukam dekielków ??? JAkie kupić ??
plastuch Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 W pierwzym poście jest foto felg i deklów z bliska A takich jak moje na alle w tej chwili nie widzialem
f16mysliwiec Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 W pierwzym poście jest foto felg i deklów z bliska A takich jak moje na alle w tej chwili nie widzialem A możesz spisać mi numer z nich ??
plastuch Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 A możesz spisać mi numer z nich ?? YF B704 to chyba to
Rekomendowane odpowiedzi