Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 co myślicie? inwestować w nówkę czy próbować szukać używanej? z tego co wiem to nowa nie jest tania, około 1000 zł tak mi powiedziano, prawda to ? Pozdrawiam
Bladyrs Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 a czemu chcesz zmieniac ? ta sie nie otwiera do konca czy jak ? jaka usterka ? moze wystarczy ja przeczyscic i zaadoptowac vagiem
Sprinter Opublikowano 12 Maja 2006 Opublikowano 12 Maja 2006 No właśnie, wcześniej pisałeś, że jest w agonalnym stanie, co to niby znaczy ? Bo to się najczęściej tylko brudzi, tam się nie ma co zepsuć, powinno wystarczyć czyszczenie i rozruszanie. Chyba, że ten twój poprzedni LPG wydał jakiś okrutny strzał i ją zniszczył...
Viking Opublikowano 12 Maja 2006 Opublikowano 12 Maja 2006 No właśnie, wcześniej pisałeś, że jest w agonalnym stanie, co to niby znaczy ? Bo to się najczęściej tylko brudzi, tam się nie ma co zepsuć, powinno wystarczyć czyszczenie i rozruszanie. Chyba, że ten twój poprzedni LPG wydał jakiś okrutny strzał i ją zniszczył... Tak to racja to powinno się czyścić co ok 40kkm-50kkm w zależności od stylu jazdy.......no chyba że ktoś ją już młotkiem naprawiał to trzeba kupić drugą.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 12 Maja 2006 Opublikowano 12 Maja 2006 byłem u diagnosty, wyczyścił ją i próbował wgrać fabryczne ustawienie ale nie mógł tego zrobić bo wywalało błąd. Poza tym mówił, że coś się nie otwiera tak jak powinna. Więc raczej do wymiany. LPG pewnie też swoje zrobiło... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi