SzybkiStasiu Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Witam. Mam małe pytanie jak nazywa się ta połeczka co jest pod klimatronikiem w naszych b6? Ta co jest wgłab jak popielniczka. Mam w innym kolorze niz cała reszta plastików i mam pytanie czy da sie ja jakos wymienic ? i gdzie taka znajde?
mnaso Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Pewnie chodzi Ci o przesłone półki znaleźć ją możesz po nr 8e0864147. Spokojnie możesz ją wymienić, na allegro od groma.
SzybkiStasiu Opublikowano 5 Września 2016 Autor Opublikowano 5 Września 2016 znalazłem sama uzywane a cos nowego? zamienniki?
mnaso Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 A jaki kolor potrzebujesz? Jak by coś chyba został mi soul. Ja bym zadzwonił do ASO, ew do skody i dowiedział się tam jaka cena.
mnaso Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 No to pozostaje szukać używki w dobrym stanie. Jak kupowałem tunel z B7 to ta przesłona była w idealnym stanie
nitroo Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 znalazłem sama uzywane a cos nowego? zamienniki? Nie ma zamienników.
SzybkiStasiu Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 zeby wyjac ta przeslone trzeba tunel demontowac?
cc 30 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Witam potrzebuję nr. katalogowy pasa bezpieczeństwa prawy przód do mojego audi Edytowane 22 Października 2016 przez cc 30
Rekomendowane odpowiedzi