Bristol Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Serwus. Czy macie lub korzystaliście już z myjki do okien karcher takiej jak z linku poniżej? Jest warta zakupu? https://www.google.pl/search?q=karcher+do+okien&biw=1366&bih=657&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwju6cDH5YLPAhXIuBQKHT-ZAz8Q_AUIBygC#imgrc=_
maniek2408 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Serwus. Czy macie lub korzystaliście już z myjki do okien karcher takiej jak z linku poniżej? Jest warta zakupu? https://www.google.pl/search?q=karcher+do+okien&biw=1366&bih=657&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwju6cDH5YLPAhXIuBQKHT-ZAz8Q_AUIBygC#imgrc=_ Kolego używałem innej firmy i też dawało radę ,warunek trzeba na początku wprawy złapać w myciu takim wynalazkiem .
MaTeo85 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 To niestety nie jest myjka, samo mycie to zbiorniczek na płyn i ściereczka, którą moczymy płynem psikając jak ze zwykłej butelki z płynem do szyb. Urządzenie które tam jest po prostu wsysa piane i osusza szybę już po myciu. Za tą kasę jak za kerhera to nie warto, lepiej poszukać to samo, ale np w Jula czy jakimś innym markecie pod ich marami własnymi. Bedzie dużo taniej.
karaluch8 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Próbowałem kiedyś myć tym czymś. Nie polecam.
rafalmoto Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Polecam. Jak go kupiłem żonie to mnie potem cały miesiąc po d*pie całowała Szczerze polecam oryginał ...nic się nie dzieje,aku chodzi jak należy... Podróbek nie testowałem Pozdrawiam.
.Pablo. Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Zona kolegi ma i nawet zadowolona. Warunkiem jest ori płyn karchera bo kupiła jakiś zamiennik i tragedia smugi i jeszcze raz smugi. Moja żona potestowala ten wynalazek i stwierdziła że dobry płyn do szyb ręcznik papierowy i okna wyglądają lepiej niż po karcherze. Nie masz na co wydawać kasy to kup według mnie to zbędny gadżet
pulpecik Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Moja żona potestowala ten wynalazek i stwierdziła że dobry płyn do szyb ręcznik papierowy i okna wyglądają lepiej niż po karcherze. To samo moja, a do tego wykazała się politycznym sprytem "...a już jak ty umyjesz to naprawdę mucha nie siada". No i sprzęt daliśmy bratowej("no jakoś działa nawet" co tłumaczę sobie "kolejny grat w domu ale jak dałeś to niech ci będzie"), a okna napier...m ja. Karcher -nu pagadi!
maniek2408 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Moja żona potestowala ten wynalazek i stwierdziła że dobry płyn do szyb ręcznik papierowy i okna wyglądają lepiej niż po karcherze. To samo moja, a do tego wykazała się politycznym sprytem "...a już jak ty umyjesz to naprawdę mucha nie siada". No i sprzęt daliśmy bratowej("no jakoś działa nawet" co tłumaczę sobie "kolejny grat w domu ale jak dałeś to niech ci będzie"), a okna napier...m ja. Karcher -nu pagadi! Dlatego pisałem że innej firmy ,bo jeżeli nie myjesz okien zarobkowo to nie warto drogiego kupować .Kup sobie coś tańszego ,polecanego innej tańszej firmy ,bo jak w kąt odstawisz to nie bd szkoda
marec-ki Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Ja mam i jestem zadowolony. Zawiozłem matuli przed świętami, żeby szybciej i łatwiej się uporała z oknami i zażyczyła sobie na prezent Karchera. Teściowa podobnie. Także 3 osoby w rodzinie sa mega zadowolone. Mycie jest dużo szybsze i łatwiejsze. Smugi zostają mi jedynie przy ramie okna, ale wtedy chwila moment przecieram ręcznikiem i jest gicior. Dla mnie największe plusy to: - oszczędność czasu - łatwość stosowania
magicman Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Ja mam taki i polecam,ale tylko ori.ja mój w obi kupilem. Szybko i skutecznie myje okna sobie
Karolwnik Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Zalezy ile masz okien do umycia:) jak w domu jednorodzinnym to ulatwia sprawe jak w bloku nie ma sensu
Rekomendowane odpowiedzi