soolek Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Wydaje mi się, że jak każdy tuner może wykonać jakieś mody, np. podniesienie mocy albo pełen pakiet, "przezywając" wtedy auto na BRABUS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 auto ma tuning-box od brabusa i widocznie wlasciciel nie zdecydowal sie na zakladanie oznaczen. to takie dziwne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Po R8 to merc już takiego wrażenia nie robi liczyłem że następne w końcu będzie porsche a co do brabusa to każdego merca czy nówkę czy 5cio latka można do brabusa zawieźć i zrobią pakiet moc dostaniesz rachunek trochę KM i nic więcej a pewnie jak się chce to i środek wymienią i znaczki i zderzaki a jak się nie chce to można sam program kupić i tu chyba tak właśnie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 a co do brabusa to każdego merca czy nówkę czy 5cio latka można do brabusa zawieźć i zrobią pakiet moc dostaniesz rachunek trochę KM i nic więcej a pewnie jak się chce to i środek wymienią i znaczki i zderzaki a jak się nie chce to można sam program kupić i tu chyba tak właśnie jest. ok, dzięki za wyjaśnienie nie wiedziałem tego dlatego zapytałem. cały czas myślałem, że jeśli już odstawiasz auto do Brabusa to robią cały pakiet, czyli moc + pakiet stylistyczny i nie ma możliwości tego rozdzielić. auto ma tuning-box od brabusa i widocznie wlasciciel nie zdecydowal sie na zakladanie oznaczen. to takie dziwne? no dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Best world drag race 6 z nowym r8. I owym mercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Panowie ja przestałem patrzeć na te cyferki, dlatego wziąłem coś co mi się podoba i daje radochę. Nie chcę oceniać tych aut przez pryzmat przyspieszenia i prędkości maksymalnej. Miałem już auta z potężną mocą. Teraz pora przyszła na fajny wygląd i przyjemność z jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grethic333 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Kozacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-nokian Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 R8 wygląd ma, przyjemność z jazdy myślę, że ogromna i do tego jak widać na filmie objedzona klasowe bryki czego chcieć więcej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 dlatego wziąłem coś co mi się podoba i daje radochę. Trzeba było brać SLS-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) dlatego wziąłem coś co mi się podoba i daje radochę.Trzeba było brać SLS-a jak chciał taki to po co mu SLS?I tak najlepszy w tym aucienjwst kolor :- ))))) wygląda jak resorak- najfajniejsze auto do tej pory. 7ka była prze-kozak r8 trochę przesądzony a to auto jest takie nie ralne dla zwykłego szaraka - ostanio macalem lambo i ferrari i jakość ten merc robi wieksze ŁAŁ!!! I ten żółty Edytowane 2 Października 2016 przez MARCIN607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 R8 wg mnie było ciekawsze za to ja stawiam na F12 np. od noviteka dźwięk poezja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whatson Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Szymek<---- chociaż osobiście stoję murem za Audi (tym bardziej porównując R8 do GTS) to naprawdę wygląda nieprzeciętnie i z pewnością czasem warto zaspokoić swoje pragnienie, nieraz na przekór wszystkim, by mieć większą radość. Tym bardziej, że samochód zawsze można zmienić. Także gts jest naprawdę niesamowity i gratuluję tej tymczasowej uciechy Moim marzeniem od dziecka, a mam 23 lata, zawsze było lamborghini. Pamiętam, jak z 10-12 lat temu w trakcie podróży do Włoch lub Chorwacji (tego faktu nie pamiętam) w pewnym momencie dostrzegłem Lambo Mucielago w kolorze żółtym. Wtedy sądziłem, że jedynie słusznie wyglądającym autem w tym kolorze jest właśnie Lamborghini. Teraz to się zmieniło, a dowodem tego jest chociażby obecnie użytkowany przez Ciebie Merc. Nie zmieniło się jednak dziecięce marzenie - posiadanie Lambo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruch Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Szymon do Porsche Cie nie ciągnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabalo Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Fajny Merc...chociaż wolałbym R8...niemniej jednak, chyba jak większość osób tutaj, czekam na LAMBO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 http://otomoto.pl/oferta/audi-s6-4-0-tfsi-quattro-s-tronic-f-vat-23-polski-salon-nr-rej-l0racee-ID6yDLwT.html Twoja stara s6? Ciekawe w jakim stanie jest dzis bo cena dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniuh Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Dnia 18.11.2016 o 15:17, marcintuchola napisał: http://otomoto.pl/oferta/audi-s6-4-0-tfsi-quattro-s-tronic-f-vat-23-polski-salon-nr-rej-l0racee-ID6yDLwT.html Twoja stara s6? Ciekawe w jakim stanie jest dzis bo cena dobra to nie ta Audica, Szymona miała lusterka w kolorze nadwozia czyli białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leewang Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dnia 24.02.2017 o 19:36, moniuh napisał: to nie ta Audica, Szymona miała lusterka w kolorze nadwozia czyli białe To ta S6, tutaj fotki u nowego właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Dnia 24.09.2016 o 17:00, szymeniu napisał: Panowie ja przestałem patrzeć na te cyferki, dlatego wziąłem coś co mi się podoba i daje radochę. Bo dorosłeś I na co padł wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi