jarfab0511 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 GRatuluje skiego najlepszego:) ZA nie cału miesiać i mnie to czeka:) Ps. Pięknie prezentuje sie audi do ślubu:) Zmieściła sie pani mloda z suknia bez problemu:)?? Bo ja mam lekkie obawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Najlepszego! Niestety byłem na drugim końcu i nie mogłem być osobiście na tej uroczystości! 3m się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Hammer pisałeś że będziesz na dubit - daj znaka że jesteś i podjadę :wink::wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 tamto pisał za kawalerki jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Spoko, dam znać w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dzis na wysokosci dg mijalismy sie tomku, czerwony leon na krzyzowce:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoodyBlue Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Takich foteli to ja nawet w domu nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dzis na wysokosci dg mijalismy sie tomku, czerwony leon na krzyzowce:naughty: Całkiem możliwe, byłem nowe graty oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 co tam wleci teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Przepraszam ze przegapiłem...- dołączam sie do życzeń! ...i witamy w klubie! )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tracer90 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 jak sie felgi sprawuja ? mozesz opisac ich wytrwalosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Kupa, kup sobie inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Kupa, kup sobie inne i aby nie rotory te tez kupa:thumbdown: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Rotiformy se kup tracer90 będzie lans na dzielni Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Poza tym hamulce masz pewnie serię, to jak kupisz w takich parametrach jak mam ja, to na dzień dobry na każde koło dystans i tym samym felga mocno będzie wystawać poza obrys auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tracer90 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 w c6 tego nie upcham ? hamulce seria (2.0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Może jak kupisz 8,5J u mnie jest wszystko na żyletkę z zaciskiem, a wiadomo im mniejszy hamulec tym zacisk bliżej środka i tym samym będzie się opierać o felgę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tracer90 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 przod mam 314mm tyl 304 ujdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Takie tam z dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 tez dziś ją oblukałem na zywo na DUBIT,robi robote to auto.Zacnie się prezenci Fela kozacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi