slavko87 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 ładnie twarda musi być co? Wygląda jak by air miala:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Idealnie pasuje spasowanie konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Na żywo to jest pozamiatane Rihanna Edytowane 3 Maja 2015 przez michałswd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 ładnie twarda musi być co? Wygląda jak by air miala:-D W porównaniu do zimówek to jest różnica, ale do 19stki raczej niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Tomku moje zdanie znasz:) Jest ogien:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Gdyby ktoś się zastanawiał jakie teraz są walce to takie małe porównanie wkleję.... Edytowane 6 Maja 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 gabalo tu już nie ma za bardzo co większego wsadzić w normalnej kasie, chyba że większe osłony tarcz i dać w kolor MAT z tym chromem to już byłby przesyt. Wtedy ogarnicza Cie tylko koszt blachy i hammerite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 a czemu nie 30 profil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 a czemu nie 30 profil?A jest inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejneken Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 H4mm3R widzę, że się nie pierdzielisz Albo grubo albo wcale tak trzymaj, pełen podziw z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Hammer pisałem Ci już ale tu nie skomentowałem jest kox dosłownie mega pięknie gabalo tu już nie ma za bardzo co większego wsadzić w normalnej kasie, chyba że większe osłony tarcz i dać w kolor MAT z tym chromem to już byłby przesyt. Dokładnie też mi się wydaje że jest idealnie bez chromu relingi w zupełności wystarczą i kompunuje sie świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Było mi dane umyć tego parcha Spas całkiem dobry wyszedł, i nawet nie czuć różnicy miedzy moja 19 a 20 u Tomka Dobry gwint to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Grześ Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Widziane,Obmacane,objeżdżone,Obfocone Taka mała Zapowiedź Edytowane 10 Maja 2015 przez !Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nie wiem jak na tym jeździsz, ale wygląda mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Grześ Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Latynosi (czyt. Romowie) W Ostravie w Czechach byli pod Wrażeniem tych Kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Latynosi (czyt. Romowie) W Ostravie w Czechach byli pod Wrażeniem tych Kół Już kombinowali ?! "Jak mu to w gangu"?? czyt: w ruchu <--to tak dla "nie" ślązaków przetłumaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Grześ Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nooo stary byś to widział,Fotele + Tapczan na dworze wywalone i cała Ekipa na nich siedziala i śledzili wzrokiem te koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 podeślijcie coś później do kalendarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 heblami przednimi to mnie zaraziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi