mystic.pl Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Oddam Ci po starej znajomości za 700 + wysyłka swój stary z wstawionymi końcówkami które teraz chcesz zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Oddam Ci po starej znajomości za 700 + wysyłka swój stary z wstawionymi końcówkami które teraz chcesz zakładać No widzisz Tomek , a Ty o 6k mówiłeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Oddam Ci po starej znajomości za 700 + wysyłka swój stary z wstawionymi końcówkami które teraz chcesz zakładać Tylko ja nie mam Q, więc Twój wydech i tak będę musiał przespawać... muszę podzwonić, popytać i jak co to dam znać. A końcówki już mam pod biurkiem :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 18:17_________________________________________________mystic chyba nici z Twojego wydechu, bo zakupiłem dziś ori wydech z BRD który pasuje P&P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Spox, ważne że znalazłeś idealnie do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 po co seria - zrób przelot na 3" powodzenia w doprowadzaniu samochodu do normalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 po co seria - zrób przelot na 3" powodzenia w doprowadzaniu samochodu do normalności. Za mała moc jak na przelot a wydech kupiłem za 350zł z przesyłką więc się opłacało i zostanie kasa na inne mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 po co seria - zrób przelot na 3" powodzenia w doprowadzaniu samochodu do normalności. Za mała moc jak na przelot a wydech kupiłem za 350zł z przesyłką więc się opłacało i zostanie kasa na inne mody bardzo miła cena .....tylko masz tam kornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Kornik to akurat nie problem PS. dla zainteresowanych, będę miał stare wydechy na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Kornik to akurat nie problem PS. dla zainteresowanych, będę miał stare wydechy na sprzedaż a ile cenisz [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 21:23_________________________________________________ Kornik to akurat nie problem PS. dla zainteresowanych, będę miał stare wydechy na sprzedaż a ile cenisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Na pewno nie więcej niż dałem za ten nowy myślałem coś o 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ale to muszę mieć dyfuzor inny :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ale to muszę mieć dyfuzor inny :?: Jak masz teraz standardowy wydech to musisz zmienić dokładkę w zderzaku na dwie rurki, cena w ASO ~170-190zł [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 15:44_________________________________________________Dokładkę nie S-line mogę za 100zł załatwić, do tego będziesz jeszcze potrzebować osłonę termiczną, uchwyt i kilka śrub (ok. 150zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 to jest ten mój wydech ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 to jest ten mój wydech ? Ano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 a taki ładny był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jest bo tłumiki są całe tylko rura się pozaginała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość srb38vx Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 :baseball: ty wjysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autko się maluje, więc po świętach powinno być gotowe A przed chwilą wpadły mi w ręce lusterka z S4, fotochromy, el. składane w mega cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No wziąłeś je ... no i jak, składają się na guziczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No powinien być odpowiedni panel do szyb/lusterek do opcji składanych lustereczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi