sycuu Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Witam. Urwałem łeb śrubie z zwrotnicy trzymającej dwa górne wahacze. Zakupiłem identyczną śrubę w sklepie 8 klasy (standard jakie kupujemy to 5/6 klasa), jest to najlepsza klasa śruby jaką mieli. I teraz pytanie czy da radę na tym bezpiecznie jeździć czy lepiej wyposażyć się w oryginał, lub śrubę stricte do tego przeznaczoną? Do jej przykręcenia użyłem oryginalnej nakrętki, tamtej z sklepu nie używałem.
mlodziak22 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Ja kupilem ori Aso kiedys, ale kolega kupil zwykla w sklpie i wszystko ok .Pamietaj tylko zeby posmarowac lekko smarem grafitowym, ja u siebie po dwoch latach wyjelem srube palcami.
karaluch8 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Oryginalna nakrętka jest jajowata. W motoryzacyjnym sklepie ci ją normalnie zamówią. Tylko cena zabija. 8zł.
sycuu Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Czyli wymieniam, dzięki za pomoc. Edytowane 2 Października 2016 przez sycuu
Rekomendowane odpowiedzi