Góral.tz Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 może na Xdrive zahamowali rolki :gwizdanie: tych rolek nie da się zahamować - po prostu BMW lepiej sobie poradziło i tyle. Próbowałem na żywo Xdrive w bmw - jest naprawdę niezłe.[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 09:42_________________________________________________ Promowali X drive, więc zj***li wcześniej Audi Jak dla mnie to toszkę dziwne już sie pogubilem jak to ma działac ?? to proste - nawet jak trzy koła ślizgają się (stoją na rolkach) to czwarte koło wyciągnie autko quattro jest dobre jak chcesz się w zimie poślizgać :polew:
I r o Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 w taki oto sposób x-men wyruchał torsena :sexinbed:
endriuu Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 juz nie pierwszy raz widze, ze xdrive jest lepszy od quattro. zawsze myslalem, ze jest odwrotnie...
Thom4s Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Ten cały xDrive to nie jest "twór" BMW tylko Land Rovera. BMW kupila LR i po paru latach sprzedała, zostawiając sobie prawa do technologii.
talib1990 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 a mi sie wydaje, że z tą audi było coś nie tak, przednie koła miały przyczepność a widac, że nie wykonują zadnej pracy, nawet nie ma charakterystycznego podnoszenia przodu...
Grzegorz76 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 To jedna wielka ściema..., żeby zrobić reklamę BMW Ostatnio byłem ustawić sobie światełka w zakładzie w którym się robi przeglądy, przy okazji zrobiłem sobie podobny eksperyment. Przednie koła na rolkach, tył przyczepny, potem odwrotnie i nie miałem najmniejszych problemów żeby z nich wyjechać. Ten filmik to bzdura. Zresztą, kto ma QUATTRO to nie da się oszukać
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=udMob3c2RSY&feature=player_embedded#! z Audi w roli głównej
Dev Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 kup sobie citroena, to samo będziesz miec :polew: :polew:
qpa007 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 kup sobie citroena, to samo będziesz miec :polew: :polew: - dokładnie, np: nie ma się czym podniecać...
grzes1150 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 http://www.smog.pl/wideo/4768/niesamowita_predkosc/ ...ale urwał ale rekord jest
lifu Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Skoda Fabia VRS / RS - Made of Meaner Stuff.avi[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 19:34_________________________________________________Full screen, HD + słuchawki TimeScapes: Rapture
woszu Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj_yc
Rekomendowane odpowiedzi