Kosmita Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 Dokładnie. I lakier i różne rodzaje skór w srodku można dobrać do każdej wersji. Ja korzystałem z dodatkowych pakietów skóry (np boczki i środkową konsolę mam w skórze, a nie w plastiku) ale to nie audi exclusive. Ja nie brałem dodatków z tego.
Gość Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 10 minut temu, Kosmita napisał: Dokładnie. I lakier i różne rodzaje skór w srodku można dobrać do każdej wersji. Ja korzystałem z dodatkowych pakietów skóry (np boczki i środkową konsolę mam w skórze, a nie w plastiku) ale to nie audi exclusive. Ja nie brałem dodatków z tego. Zapodaj foto konsoli w skórze
Kosmita Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 akurat mam samochód w serwisie, także jak odbiorę to postaram się pamiętać żeby cyknąć. Jak zapomnę to przypomnij się na privie za jutro w dzień.
Kosmita Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 tak, dostałem. Zdjęcia w temacie o bukowinie :)tylko nie zdradzajcie, że to zastępcze heh
Kosmita Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Na serio mam w serwisie. Pare pierdół zglosilem i diagnozuja. Ale jutro odbieram juz swoją wiec luz Edytowane 21 Marca 2017 przez Kosmita
Kosmita Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Opublikowano 22 Marca 2017 Pakiet skórzany wygląda tak:Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
eskal Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Mnie właśnie bardzo zależy na pakiecie z perforowaną skórą na kierownicy, o wiele przyjemniejsze w dotyku niż zwykła i musze się dowiedzieć czy jest możliwość zamówienia czerwonych nitek na takie obszycia na kierownicy.
Kosmita Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) W Exclusive wszystko jest możliwe. Tyle, że to sporo podnosi koszt samochodu i mocno wydłuża czas produkcji.. Jak na kierownicy to proponuję wszędzie czerwone nitki.. Edytowane 22 Marca 2017 przez Kosmita
st@rost Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Mam juz te same felgi co Ty. 19 / 245/35. Jest twardo, ale nie ma tragedii. Pytanie: z moim kolega wulkanizatorem "wizualnie" ocenilismy, ze weszlyby te same opony na profilu 40. Wiem, ze nie ma na to homologacji ale pytanie: czy ktos z Was (moze Ty kosmita) zna kogos, kto w a4 (moze B7 czy B8) jezdzi na oponach 19/245/40 i ma stwierdzone empirycznie, ze taki profil nie obciera nadkoli / nie jest zagrozeniem? Bo wtedy auto wygladaloby jeszcze lepiej no i komfort poszedlby w gore... Aczkolwiek osobiscie mam pewne obawy, czy taki kapeć wejdzie...
Kosmita Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Wrzuć foty na kołach. Super wybór! Jeśli chodzi o opony to Ja mam serie ale podpytam sie czy to wejdzie. ps. Mój poszedł 265 i jeszcze szedł nawet odważnie, myślę, że 275 mógłby pójść ale pasażerka (mama;)) już nie dała rady jak ktoś chce poczytać o usterkach b9 to tu np mamy o skrzyni.. Edytowane 28 Marca 2017 przez Kosmita
Kosmita Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Taki gadżecik wpadł na nocne jazdy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
eskal Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 O w morde ladnie! tylko z przodu jeszcze brakuje Ci klubowych zamiast Krotoski-Cichy. Eh juz bym chętnie wziął B9 z salonu, ale musze jeszcze poczekac kilka miesięcy.
Kosmita Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 12 minut temu, eskal napisał: O w morde ladnie! tylko z przodu jeszcze brakuje Ci klubowych zamiast Krotoski-Cichy. Eh juz bym chętnie wziął B9 z salonu, ale musze jeszcze poczekac kilka miesięcy. heh dzięki. Mam w bagażniku tylko mi nie pasuje otworami. Ale może przysiąde do tego wreszcie
Rekomendowane odpowiedzi