Opublikowano 23 Listopada 20214 l Teraz, Rob@k napisał: Tak. Trochę się nagimnastykowałem, bo przewody sztywne ale da się. Z której strony go pakować najlepiej żeby kilka razy nie wyciągać licznika, czy bez różnicy?
Opublikowano 23 Listopada 20214 l Autor 1 minutę temu, pelonek1 napisał: Z której strony go pakować najlepiej żeby kilka razy nie wyciągać licznika, czy bez różnicy? Najlepiej po lewej stronie. Jest tam sporo miejsca.
Opublikowano 24 Listopada 20214 l 11 godzin temu, pelonek1 napisał: Z której strony go pakować najlepiej żeby kilka razy nie wyciągać licznika, czy bez różnicy? Ja owinąłem w miękka piankę i jest po prawej stronie kierownicy na półce pod nią. Edytowane 24 Listopada 20214 l przez rosati
Opublikowano 6 Grudnia 20214 l Autor Auto obecnie na warsztacie na wymianie turbo. Wydech też zamontowany, spodziewałem się, że będzie głośniej ale jest całkiem fajnie i przede wszystkim spokój z wydechem na lata. I przy okazji taka tam mała rocznica
Opublikowano 7 Grudnia 20214 l Fajne autko..widze ze w niedalekiej okolicy ode mnie tez cos sie w autach grzebie..ja DJE.....ten fviz mnie korci....od kogo graleś?Może jakis prezent pod choinke mi wpadnie
Opublikowano 7 Grudnia 20214 l siemka, wydech kompletny robisz? Przewinąłem na poprzednią stronę i pisałeś tam o środkowym ale nie ma wzmianki o pozostałej części wydechu. Pozdro mistrzu, śliczny masz ten wóz
Opublikowano 7 Grudnia 20214 l Autor @matyss___vfiza brałem bezpośrednio od qmatis. Możemy kiedyś się gdzieś spotkać w połowie drogi @szaryyzostały tylko moje końcowe tłumiki. Wszystko jest nowe od katalizatora.
Opublikowano 7 Grudnia 20214 l Bede o spotkaniu myslal...jakos Gryfow badz Lubań zapewne wyjdzie w polowie Edytowane 7 Grudnia 20214 l przez matyss___
Opublikowano 7 Grudnia 20214 l Autor 3 minuty temu, matyss___ napisał: Bede o spotkaniu myslal...jakos Gryfow badz Lubań zapewne wyjdzie w polowie W Lubaniu jestem dość często. Mam tam jeszcze dwóch kumpli też z forum.
Opublikowano 7 Grudnia 20214 l Spoko..napewno sie zgadamy..tego vfiza chcialbym na żywo zobaczyc ..auto oczywiscie tez
Opublikowano 7 Grudnia 20214 l Autor 1 minutę temu, matyss___ napisał: Spoko..napewno sie zgadamy..tego vfiza chcialbym na żywo zobaczyc ..auto oczywiscie tez
Opublikowano 8 Lutego 20224 l Jednocześnie tuleje poliuretanowe wrzuciłem i efekt pontona zniknął mod na plus
Opublikowano 9 Lutego 20224 l Autor Jestem po zabiegu. W pracy zamontowałem stabilizator z tyłu. Oczywiście nie obyło się bez przygód, urwała się śruba w wahaczu od łącznika . Dwie godziny walki z rozwiercaniem i ratowaniem gwintu. Mod jak najbardziej na plus, auto w końcu zrobiło się sztywniejsze z tyłu. Edytowane 9 Lutego 20224 l przez Rob@k
Opublikowano 9 Lutego 20224 l Urwała się bo w pracy robiłeś ??? gumy zmieniłeś? Na na przodzie mam S4, na tył może założę.. Ważne że efekt jest ???
Opublikowano 9 Lutego 20224 l Autor 14 minut temu, K4rol81 napisał: Urwała się bo w pracy robiłeś ??? gumy zmieniłeś? Na na przodzie mam S4, na tył może założę.. Ważne że efekt jest ??? Tak bo ciągle przez ramię zaglądałem . Gumy były jak nowe łączniki poszły nowe, Z przodem to się zastanawiam, bo czytałem że pogarsza prowadzenie. Może zamontuje i się sam przekonam. Muszę jeszcze gwint wyregulować po tył poszedł trochę do góry, ale dopiero jak letnie kółka wlecą. Edytowane 9 Lutego 20224 l przez Rob@k
Opublikowano 9 Lutego 20224 l 47 minut temu, Rob@k napisał: Jestem po zabiegu. W pracy zamontowałem stabilizator z tyłu. Oczywiście nie obyło się bez przygód, urwała się śruba w wahaczu od łącznika . Dwie godziny walki z rozwiercaniem i ratowaniem gwintu. Mod jak najbardziej na plus, auto w końcu zrobiło się sztywniejsze z tyłu. Masz numer tego stabilizatora na tył z S4?
Opublikowano 9 Lutego 20224 l 2 minuty temu, pelonek1 napisał: Masz numer tego stabilizatora na tył z S4? Jeśli się nie mylę to 8E0511409AJ
Opublikowano 9 Lutego 20224 l Autor 4 minuty temu, rosati napisał: Jeśli się nie mylę to 8E0511409AJ Tak i bodajże jeszcze AL @pelonek1 mój nie ma naklejek, musi być średnica 20mm
Opublikowano 9 Lutego 20224 l 22 minuty temu, Rob@k napisał: Tak i bodajże jeszcze AL @pelonek1 mój nie ma naklejek, musi być średnica 20mm Łączniki pasują te które były? Może jeszcze numer tuleji posiadasz? Może coś poszukam w wolnej chwili i zmienię kiedyś. EDIT: już znalazłem w etce. Łączniki te same. Numer tulei pod 20 mm to 8E0511327A @Rob@k 8E0511409AL ma 22 mm. Edytowane 9 Lutego 20224 l przez pelonek1