Madas Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 nie no co Ty .... sory że zrobił się OT :gwizdanie:
FAFAL Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Środeczek na czarno i będzie Podobnie jak w moim avatarze
nike21 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 chyba jednak sie zdecyduje na czern na wewnetrznej czesci... tylko mat czy polysk?? mysle na malowaniem proszkowym...
Reggi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 chyba jednak sie zdecyduje na czern na wewnetrznej czesci... tylko mat czy polysk?? mysle na malowaniem proszkowym... Do Twojego koloru ? Chromowanych nakładek ?
Madas Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nike może zostaw jak masz bo powaga super się prezentuje :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nike może zostaw jak masz bo powaga super się prezentuje :gwizdanie: Przy takiej wiśni w zestawieniu z chromem ..czerń nie będzie pasowała Lepiej wypolerować fele
Kowi87 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nike może zostaw jak masz bo powaga super się prezentuje :gwizdanie: Przy takiej wiśni w zestawieniu z chromem ..czerń nie będzie pasowała Lepiej wypolerować fele dokładnie Na samym początku to mówiłem Ps. tak jak jest teraz to juz jest zaje@iscie
slaweq Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nike może zostaw jak masz bo powaga super się prezentuje :gwizdanie: Podobnie mysle..., zostaw jak jest i nie kombinuj bo jest naprawde
Madas Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 a na żywca to poważnie pięknie wygląda a jak jedzie to już w ogóle :kox:
Dibo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 A mi się bardziej podobają z tym czarnym
miguel. Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 ja tez jestem za czernia ale do chromu i tego koloru moze nie pasowac wiec albo chromy out+ czerń albo zostawiasz chromy i polera
nike21 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 efekt docelowy ma byc taki: http://polerka.ekonto.net/galeria/displayimage.php?pid=355&fullsize=1 polerowane maja byc ramiona i rant od zewnetrznej strony a srodek ramion i obreczy felgi psikniety na czarny mat lub polysk (mysle nad malowaniem proszkowym)
Madas Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 nie no rewelka ten efekt może jednak rób zmiane :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 efekt docelowy ma byc taki: http://polerka.ekonto.net/galeria/displayimage.php?pid=355&fullsize=1 polerowane maja byc ramiona i rant od zewnetrznej strony a srodek ramion i obreczy felgi psikniety na czarny mat lub polysk (mysle nad malowaniem proszkowym) Z tymi nakładkami na klamkach , lusterkach to będzie przeładowanie formy
Patrykbor Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 efekt docelowy ma byc taki: http://polerka.ekonto.net/galeria/displayimage.php?pid=355&fullsize=1 polerowane maja byc ramiona i rant od zewnetrznej strony a srodek ramion i obreczy felgi psikniety na czarny mat lub polysk (mysle nad malowaniem proszkowym) Felunek będzie wyglądał zaj... ale tak jak napisał raggaman za dużo będzie chromu
nike21 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 klamki ida w kolor bo nie chce mi sie tego po kazdym deszczu polerowac chrom wokol szyb zostaje bo jest ori... i ten na lustrach... jak dorwe okazje to grill, zderzaczki i progi od S4 wpadna
Rekomendowane odpowiedzi