?udi Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 co za fotki tych A4 drzwi ala lambo, nawet ktos sklejke pod progi i zdrezaki założył Audi jest Autem ktorego za duzo upiekrzac nie trzeba :>
Dibo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 co za fotki tych A4 drzwi ala lambo, nawet ktos sklejke pod progi i zdrezaki założył Audi jest Autem ktorego za duzo upiekrzac nie trzeba :> Wogóle przód tego samochodu przypomina Golfa IV z badlookiem a nie Audi. W tym przypadku to jest oszpecanie a nie upiększanie
ognik84 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 mi osobiście takie przeróbki w audi się nie podobają.
miguel. Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 wszystko wg zasady....co za duzo to niezdrowo. sam jak kupiłem swoja a4 myslałem co by tu dłubnąć i po krotkim czasie doszedlem do wniosku ze wystarczy felga, gleba, sciema i lampki zespolone. no a jak sie ma ciemy kolorek to mozna jeszcze obwodke grilla na czarno machnąc
Dibo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 mi osobiście takie przeróbki w audi się nie podobają. Wielu osobom się nie podobają. Ja osobiście lubię tuning ale w dobrym guście
denveco Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Dokładnie jak napisał kolega nowak zg progi, krawężniki, wyboje. Fajnie wygląda ale w praktyce wogóle nie jest to pomocne. Ale coś wam powiem, jechałem do wrocławia ze szczecina i brakowało mi jednej rzeczy ;( mianowicie poszukuję podłokietnika w dobrym stanie w kolorze mojej tapicerki.
Nowak_zg Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 http://allegro.pl/search.php?sg=0&string=pod%C5%82okietnik+audi+a4
miguel. Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Kolejny przykład bad looka w A4 te foty powinny sluzyc jako antyprzyklad :>
Dibo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Kolejny przykład bad looka w A4 te foty powinny sluzyc jako antyprzyklad :> Dlaczego ludzie robią takie rzeczy tym biednym samochodom
?udi Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ojej to przykre koledzy jesli takie cos sie wam podoba i chcecie takie cos zrobic to kupcie sobie civica :gwizdanie:
miguel. Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 ale widać ze nie tylko w optyke poszli :polew:....może pod maską również egzotyka...FMIC juz jest :>
soolek Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Kolejny przykład bad looka w A4 To jest idealny przykład właśnie jak NIE ZMIENIAĆ SAMOCHOCHODU. I tutaj masz właśnie ori zawiechę, felgi nie wiem jakiej wielkości, ale mniej więcej tak będzie wyglądało Twoje Audi jak mu dasz ori zawiechę do 17'.
Dibo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ale i tak najgorszy jest ten przód Zderzak, maska i grill ochyda Tak można tjuningować Opla a nie Audi.
razk Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 wlasciciel auta musial sie wychowac na "szybcy i wsciekli" i serii gier "Need for speed". zaznaczam ze nic do obydwu pozycji nie mam tylko kolega za "doslownie" je potraktowal
Kowi87 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Kolejny przyklad badlooka w A4 napotkany w Wawie
arczi900819 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Co autor miał na myśli?????? mi takie mody nie leżą nie wiem jak komu. Jak już tuningować to komplet bodykita dobrać jakiś ładny (wiadoma sprawa gustu) ładny, nowy lakierek położyć( -||-), alu (-||-) i to wszystko zrobić w porządnym warsztacie! Wtedy może to mieć jakiś ciekawy efekt... no i standard (wiadoma ... -||-)
Dibo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Co autor miał na myśli?????? mi takie mody nie leżą nie wiem jak komu. Jak już tuningować to komplet bodykita dobrać jakiś ładny (wiadoma sprawa gustu) ładny, nowy lakierek położyć( -||-), alu (-||-) i to wszystko zrobić w porządnym warsztacie! Wtedy może to mieć jakiś ciekawy efekt... no i standard (wiadoma ... -||-) Bo to jest tani tuning. Ktoś chciał zmodyfikować samochód a nie miał pieniędzy i takie cosik wyszło
Rekomendowane odpowiedzi