Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ABC] Brewki ale coś innego, co sądzicie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no niegadajmy że nie miał kasy bo jednak te laminaty + spawanie maski + lakierowanie tego wszystkiego to też wyszło pare grosza napewno :gwizdanie: tylko szkoda że taki ktos przed tymi modyfikacjami nie zarejstrował sie na forum :wallbash: wtedy forum by go nakierowało w słuszną droge modyfikacji :kox:

Opublikowano

"bo ten wasz tuning to zwykłe zaniedbanie, owiewka z jelcza i spoiler z tektury, daleko temu do wypasionej fury...."

Tyle ode mnie na ten temat.[br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 19:41_________________________________________________A jak gość się trochę zna na tym i na tamtym to maskę i zderzak by sam zrobił i zostało by tylko lakierowanie. Wiem z doświadczenia... :good:

Opublikowano

co do brewek to sie nic nie bede wypowiadał :sick3: totalna kiszka i tyle

Opublikowano

nie no niegadajmy że nie miał kasy bo jednak te laminaty + spawanie maski + lakierowanie tego wszystkiego to też wyszło pare grosza napewno :gwizdanie: tylko szkoda że taki ktos przed tymi modyfikacjami nie zarejstrował sie na forum :wallbash: wtedy forum by go nakierowało w słuszną droge modyfikacji :kox:

Tylko że porównaj sobie cenę tego a cenę jakiegoś markowego pakietu stylistycznego. No i tu też trzeba malować.

Opublikowano

Tylko że porównaj sobie cenę tego a cenę jakiegoś markowego pakietu stylistycznego. No i tu też trzeba malować.

ja nie jestem za tym że to audi co wkleiłem zdjecie jest ładne :gwizdanie: tylko niezgodze sie z tym że koleszka nie ma kasy bo jednak kupic te wszystkie laminaty to trzeba mieć kase bo taki jeden zderzak laminatowy to conajmniej 200zł kosztuje na alegro czyli za same ospojlerowanie pewnie dał z 600zł a do tego malpwanie każdego elementu 150-250zł plus maska i blacharka to jednak wydał kasy :gwizdanie: miał koleś wizje tylko szkoda tak niewyględną :thumbdown:

Opublikowano

ja nie jestem za tym że to audi co wkleiłem zdjecie jest ładne :gwizdanie: tylko niezgodze sie z tym że koleszka nie ma kasy bo jednak kupic te wszystkie laminaty to trzeba mieć kase bo taki jeden zderzak laminatowy to conajmniej 200zł kosztuje na alegro czyli za same ospojlerowanie pewnie dał z 600zł a do tego malpwanie każdego elementu 150-250zł plus maska i blacharka to jednak wydał kasy :gwizdanie: miał koleś wizje tylko szkoda tak niewyględną :thumbdown:

Tylko że za te pieniądze to kupisz jedynie markowy zderzak. A gdzie reszta elementów i malowanie ? Także o to mi chodziło w tym braku pieniędzy bo to jednak inna półka cenowa.

Opublikowano

820051dd65c3b722m.jpg

Paskudnie to wygląda :thumbdown: Lampa ma swój daszek :decayed:

Opublikowano

820051dd65c3b722m.jpg

Paskudnie to wygląda :thumbdown: Lampa ma swój daszek :decayed:

wszystko w tym efekcie psuje grill, gdyby przedłużyć maske do wysokosci tych brewek zrobionych... nie to też by nie wygladało :sick3: ten mod sprawdza sie ale w passatach :gwizdanie:

Opublikowano

Brewki i zaspawywanie maski juz dawno wyszly z mody..

Teraz tredni jest chrom na metry :decayed:

Nie wiesz tego..? Podazaj za moda.. :cool1:

Opublikowano

820051dd65c3b722m.jpg

Dramat :thumbdown:

Opublikowano

Miks450,mam nadzieję, że nie to Twoja a4.

Wstyd :bag:

Musiałbym kominiarkę założyć, żeby wsiąść do takiego auta.

Opublikowano

Dokladnie... apropo autora tematu... te alu wygladaja mniejsze od moich 15cali... tarcza pewnie najmniejsza jaka jest mozliwa do audi... wogole jak mozna wkleic tutaj foto z tak upier*olonymi kolami i oponami :D

Zdejmij te dokladki zderzakow, zaloz lampki po lifcie i autko zacznie procz tego ze jezdzi - wygladac :)

Opublikowano

KANAL no niestety nic nie poradze że taki mam czysty dojazd do garażu. Dlatego też taka warstwa lepiku :kox:. Co do tarcz nie wiem jakiej są średnicy ale napewno ori.