Szamek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 a co Ci nie pasuje w Twoim 2.5? ja mam 1.9 zamiana? :polew:
lukasera Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 Wbrew pozorom nie narzekam na silnik. 3latka jeżdzę, nic sie nie działo. A chyba chce zobaczyć jak by sie jeździło 1.9 z małym wirusem [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 18:09_________________________________________________ps Hugo prosił klubowiczów,żeby poklikac troche w te reklamy z tekstu, kliknij czasem,zeby zrobić jakas statystyke
Szamek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 jak będę miał u siebie wirusa to Ci powiem jak się jeździ Prezes zbiera na B8 pewnie a co mi tam czasami można kliknąć
musti Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
lukasera Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 chlopaki polecam film, bylem w niedziele i jest spoko
lukasera Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 ale posypałooooo W końcu można bączki pokręcic [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:21_________________________________________________kolega wczoraj wybrał sie na przejażdżkę
Szamek Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no ładnie wczoraj w łodzi posypało, chociaż i u nas nie jest źle żeby sobie polatać
Fipomat Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 he he ja mieszkam w łodzi obok pasażu łódzkiego to powiem wam że faktycznie ostro było jeden pas to w zasadzie same tiry...ale kolejnego dnia było gorzej od strony Kutna około 6-7H się stało żeby Zgierz przejechać(w Helenówku TIR'y nie podchodziły pod górkę) Generalnie jakaś chora sytuacja od cholery śniegu i prawie żadnej spycharki nie widziałem cały dzień:/ a jak w Kutnie?! bo nieiwem co z jutrzejszym powrotem:D
lukasera Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 mysle,ze dzis już dałeś rade, wczoraj było znow kiepsko, ale pare pługów poszło. Ogólnie w kutnie przez te wszystkie dni ani razu nie posypali solą, zgarniaja tylko śnieg i zostawiają lód na drodze. Jednym słowem żenada! Grunt to oszczędności, bo przecież zima sie dopiero zaczyna, szkoda piasku i soli, który zresztą został im z zeszłego roku...
Szamek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 u mnie to samo, a solą chyba nie sypią bo są za duże temp. minusowe i jakby wszystko zamarzło to by było jeszcze gorzej u mnie w mieście w jednym miejscu tak zrobili to w dzień stała woda a w nocy wiadomo co było
lukasera Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Sto Lat Henioo!!!! :good: :good: :oklaski: Pewnie w najbliższy weekend bedziesz tańcował z obrazami :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 21:51_________________________________________________Hej Mateusz co tam sie stało z Twoim podpisem? na klubowym aż było głośno
Szamek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 pochwalcie się o co chodzi :kox: Łukasz kiedy jest zimowy? jest już jakiś temat założony bo jakoś nie mogę znaleźć a chciałem się zapisać
Fipomat Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 hey hey :gwizdanie: zniknął jakoś od wczoraj a możesz dać linka do tego klubowego?! ja nawet wiadomości żadnej nie dostałem od nikogo ...ale pewnie dlatego głośno, że się reklamowałem FM'em sorx nie doczytałem że nie można przepraszam
heniooo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 w FM robisz? Jaki poziom efektywnosci ??
lukasera Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 pochwalcie się o co chodzi :kox: Łukasz kiedy jest zimowy? jest już jakiś temat założony bo jakoś nie mogę znaleźć a chciałem się zapisać sa przecieki,że będzie w ostatni weekend marca, ale jeszcze zapisów żadnych nie ma. Jak bede wiedział cos wiecej,to dam znac:) PS. dawno śnieg nie padał
Szamek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 pochwalcie się o co chodzi :kox: Łukasz kiedy jest zimowy? jest już jakiś temat założony bo jakoś nie mogę znaleźć a chciałem się zapisać sa przecieki,że będzie w ostatni weekend marca, ale jeszcze zapisów żadnych nie ma. Jak bede wiedział cos wiecej,to dam znac:) PS. dawno śnieg nie padał ok :naughty: no dawno nie padało, a ja do łodzi muszę niedługo lecieć, ciekawe ile mi zajmie dojazd :gwizdanie:
Fipomat Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 henioo 6% w dwa tygodnie na razie dopiero ale mam aspiracje na więcej bawisz się też w to?! trochę problem bo inżynierke muszę pisać, a zbudowanie grupy troszkę czasu jednak zajmuje... Szymon droga Kutno->Łódź przez Piątek dziś była nawet niezła ok. 10 troszkę zawiewało także wasza "1" powinna być tym bardziej przejezdna PS. Razem z podpisem odcięli mi zdjęcie spotowe
heniooo Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no to ładnie w 2 tyg. 6% to super wynik:) Ja wlasnie przez studia slabo rozwijam i utknąlem na 9% ale nie jest zle bez mojej pracy nowe osoby dochodza i to jest piekne
Rekomendowane odpowiedzi