Szamek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 jeśli chodzi o krośniewice to jestem jak najbardziej za :> ale mamy okres przedświąteczny i ciekawe czy każdy będzie miał teraz trochę wolnego czasu a teraz chłopaki troche odbiegając od tematu mam pytanie... z racji tego, że planuję wyjechać na sylwestra do zakopanego nie ma ktoś z Was pożyczyć może łańcuchów śniegowych? oczywiście nie za darmo
wypsiu Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Jak masz dobre zimówki to poco ci łańcuchy
Szamek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 razem ze mną jadą 4 samochody i wszyscy mają oprócz mnie i mówią żebym sobie załatwił bo nie dam rady na zimowych oponach jak będzie dużo śniegu
wypsiu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja byłem w tamtym roku na zlocie w Bukowinie Tatrzańskiej na letnich 18 i jakoś dałem rade Powrót był najgorszy bo tak dosypało śniegu że dach było tylko widać od samochodu i byłem zmuszony pożyczyć 2 koła na przód z zimówkami dojechałem do najbliżej głównej drogi zmiana u wulkanizatora na letnie 18 i do domciu Jeśli masz dobre 4 zimówki to bez problemu będziesz sobie śmigał chyba że masz zamiar jeździć po bezdrożach Ja nie podjechałem parkowałem na dole
lukasera Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poszukam w garażu, jak znajde,to wieczorem dam Ci znać. Na pewno gdzieś miałęm,tylko czy sie dokope do nich A jakie masz koła? 15?
Szamek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 wypsiu nie wiem jaka tam będzie pogoda jakby sobie lażały w bagażniku to nic by sie im nie stało oczywiście najlepiej jakbym nie musiał ich używać lukasera 195/65R15
wypsiu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jeżeli będzie śnieg to bez problemu dasz rade na zimówkach jeśli jest droga oblodzona grubą warstwą lodu to zimówki nic nie pomogą nie ma prawie różnicy na lodzie czy zimówka czy letnia wtedy tylko łańcuch lub opona z kolcami. Pewnie że zabierz ze sobą jak by nie było jedziesz w góry pogoda może być zawsze rożna a łańcuchy nie ważą 500 kg i nie przeszkodzi je mieć w bagażniku.Ja na pewno przy następnym wyjeździe w góry będę miał zimówki Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku
wypsiu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jedzie ktoś z Kutna lub okolic na zlot do Bukowiny
lukasera Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wypsiu, ja sie właśnie zapisałem widziałem,ze już jesteś na liście :gwizdanie: szymon88-16 mam te łańcuchy u ojca w firmie, one były kupione na koła 14 cali wiec mogą nie pasować. Jutro rano sprawdze i Ci dokładnie powiem czy zmieszczą sie na "Twój" rozmiar.
lukasera Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 No i niestety kolego, nie podejdą te łańcuchy na Twoja felge musisz szukać dalej... OT. Zdrowych i Wesołych Świąt dla wszystkich maniaków w rejonu kutnowskiego
Szamek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 no nic-trudno się mówi-ale dzięki za fatyge maniacy ode mnie też wszystkiego najlepszego, zdrowych, wesołych, a przede wszystkim spokojnych świąt i oczywiście udanego sylwestra :gwizdanie: wszystkiego najlepszego w nowym roku :>
Fipomat Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Przyłączam się do życzeń Wesołych spokojnych Świat dla was i waszych rodzin oraz szerokich dróg bez zakrętów dla waszych no i oczywiście wszystkiego co najlepsze w nowym roku:) Pozdrawiam świątecznie Mateusz
wypsiu Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Lukasera to może się gdzieś stykniemy po drodze do Bukowiny,albo dojedz sobie do Łodzi bo tam chyba wszyscy z pomorza i poznańskiego będą się spotykać i razem jechać do Bukowiny.Bo mnie chłopaki z pomorza zaprosili do siebie i później żebym z nimi razem jechał ale dla mnie to za dużo kilosów 1200 do nich i do Bukowiny 800 To wole te dwa dni wcześniej sobie spędzić w Bukowinie
lukasera Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Na pewno coś się wymyśli:) może jeszcze ktoś sie z okolic Kutna zdecyduje, choć pozostala juz tylko lista rezerwowych OT ...i pogratulować różowego
wypsiu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Na pewno coś się wymyśli:) może jeszcze ktoś sie z okolic Kutna zdecyduje, choć pozostala juz tylko lista rezerwowych OT ...i pogratulować różowego Dzięki to taki prezent od Świętego Mikołaja pod choinkę Niech się chłopaki zapisują ja na ostatni zlot w Bukowinie startowałem z listy rezerwowej z pozycji 12 i się załapałem tak że nic straconego niech próbują.
efendi Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Panowie do wszystkich co są z Kutna i okolic jest sprawa na chwile obecną jestem w Irlandi samochodem i przegląd wychodzi mi w styczniu i trzeba by było podbić dowód rejestracyjny z nowym przeglądem.Szwagier sie dopytywał u róznych mechaników ale jest lipa bo nikt nie chce tego zrobić bez samochodu może z was ktos wie gdzie byłoby to mozliwe jak tak dajcie jakieś namiary z góry dzieki i pozdro
wypsiu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Panowie do wszystkich co są z Kutna i okolic jest sprawa na chwile obecną jestem w Irlandi samochodem i przegląd wychodzi mi w styczniu i trzeba by było podbić dowód rejestracyjny z nowym przeglądem.Szwagier sie dopytywał u róznych mechaników ale jest lipa bo nikt nie chce tego zrobić bez samochodu może z was ktos wie gdzie byłoby to mozliwe jak tak dajcie jakieś namiary z góry dzieki i pozdro Jak jeszcze potrzebujesz pomocy to pisz na PW
KODATHLON Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 siemanko:D jestem nowy mogę dołączy???
Rekomendowane odpowiedzi