Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PŁOŃSK / PŁOCK / okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

INFO o najblizszym spocie masz w nazwie tematu... najblizsza niedziela, godz. 12:00, KFC/BP w Płońsku :good:

Opublikowano

To może i ja się pokaże :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Dawaj dawaj... nie widzialem dawno Twojego auta gaduło :decayed:

Panowie, ja bede na 90%, te 10% to niestety na wypadek gdybym mi cos wyskoczylo (wczesniejszy powrot do Warszawy), ale mam nadzieje, ze nawet beze mnie przyspotujecie.

Opublikowano
  • Autor

Dobra, jestem w Plonsku :decayed:

Szykujcie sie jutro na slizgajacego spota, bo tam obok KFC jest pieeekny placyk caly w sniegu!

Wlasnie lece driftowac :decayed:

A tak bylo rok temu...

Odsniezanie

Do zobaczenia jutro o 12:00 :hi: - spotkajmy sie moze tam obok BP na tym placu... jak sie wjezdza od strony KFC, to trzeba jechac w strone stacji i zobaczycie miejscowke :wink4:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 14:39_________________________________________________Pojezdzilem z godzinke, ale jeszcze za malo sniegu, po kilkudziesieciu slajdach robi sie lod i ciezko sie pobawic.

Opublikowano

ja się pojawie pare minut po 12 dozobaczenia jutro :good:

Opublikowano
  • Autor

Ja juz w wawie... zieluch jak tam trasa?

Spocik udany, niezla frekwencja... troche podriftowalismy, niestety nie dalo sie filmowac... taki mroz :thumbdown:

See ya next time!

Opublikowano

Siema tak już w krk jakąś godzinkę trasa o dziwo super odśnieżona, na poboczu trochę śniegu, miejscami. Ruch w stronę krk mały w przeciwną trochę więcej aut jechało. Ogólnie nie spiesząc się niecałe 5h.

PS. Dzięki panowie za spota

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam :hi:

już zakupiony :naughty:

Opublikowano

Siemanko jestem tu nowy :)mieszkam między Płockiem a Płońskiem .A kiedy w najbliższym czasie spocik w Płońsku?Jak coś to dajcie znać.Pozdro dla wszystkich :hi:

Opublikowano

Siemanko jestem tu nowy :)mieszkam między Płockiem a Płońskiem .A kiedy w najbliższym czasie spocik w Płońsku?Jak coś to dajcie znać.Pozdro dla wszystkich :hi:

ja chętny nawet i w tą niedzielę... jak reszta?? :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

trzeba się zebrać w końcu za dużo a4 w powiecie jest ;p może ustalić jakiś jeden stały termin np 1 niedziela miesiąca albo jakoś tak ;D :naughty:

Opublikowano

Co powiecie na następną niedzielę?? :cool1: Pod kf`em i może małe upalanko obok biedrony :naughty: Piszcie kto chętny :)

Opublikowano

ja na 90% mogę się pojawić :naughty: a co mi tam :tongue4:

Opublikowano

No to kto jeszcze może?? Fly coś ostatnio milczy :gwizdanie:

Opublikowano

Tylko w tą sobotę pogoda znowu ma być lipna ;( wiec może zaczniemy "sezon" od następnej :przebiegly: kurczę fajnie by było spotkać się większą liczbą autek :naughty: a widziałem że po Płońsku śmiga parę a4 nawet z naszymi klubowymi ramkami :kox:

Opublikowano

No w sumie to i ja mam niedaleko do Płońska też bym może sie zjawił :)

Opublikowano

Tylko w tą sobotę pogoda znowu ma być lipna ;( wiec może zaczniemy "sezon" od następnej :przebiegly: kurczę fajnie by było spotkać się większą liczbą autek :naughty: a widziałem że po Płońsku śmiga parę a4 nawet z naszymi klubowymi ramkami :kox:

kolega z Płońska?? Jaki kolorek auta? Bywało już po 5-6 furmanek :gwizdanie: