PejekS4 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam , chialem wymienic tylnia czesc, tlumnik srodkowy i koncow i tylnia czesc zrobic z wiekszej srednicy rur. Kto wie czy w tych oloicach znajduje sie jakas firma, a jak nie ma to wogole gdzie sie znjaduje.
Kelis.Zx145 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Można zajrzeć pod poznaniem jak się jedzie droga na szamotuły, niedaleko za poznaniem jest firma co robi wydechy do wszystkiego, zakładaja na poczekaniu i ponoć bardzo solidnie z gwarancją ale z czego sa te wydechy to nie wiem bo nie byłem wymieniać.
Bartek Po 87 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Napewno w Chybach niedaleko poznania jest całkiem spory zakład w którym mają odpowiedni sprzet. Jeszcze się dowiem w Poznaniu jest dobry zakład który ponoć wie co i jak za rozsądną cenę
Kelis.Zx145 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ooooo wlasnie o ten zakład w chybach mi chodziło
Bartek Po 87 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ten drugi zakład jest gdzieś na mimikowie w P-ń załatwie ci numer jak wlecisz na Poznański spocik
Musashi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Napewno w Chybach niedaleko poznania jest całkiem spory zakład w którym mają odpowiedni sprzet. Jeszcze się dowiem w Poznaniu jest dobry zakład który ponoć wie co i jak za rozsądną cenę zaklad w chybach bdb potwierdzam, dodatkowy plus ze dbaja o kieszen klienta - nie naciagaja.
Dev Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Napewno w Chybach niedaleko poznania jest całkiem spory zakład w którym mają odpowiedni sprzet. Jeszcze się dowiem w Poznaniu jest dobry zakład który ponoć wie co i jak za rozsądną cenę zaklad w chybach bdb potwierdzam, dodatkowy plus ze dbaja o kieszen klienta - nie naciagaja. ma ktoś jakis namiar na gosci???? chciałbym zadzwonic i sie dowiedzieć czy kupic czy robić samemu?
Rekomendowane odpowiedzi