Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi q5 kolejna sztuka do modzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie boisz się o S-tronica z takim momentem? 

Opublikowano

zapodaj jakiś filmino jak to mruczy....i zdjece wydechu....

Opublikowano
  • Autor

Filmiku brak jak narazie , wydechy zostały bez zmian tez jak narazie ?. Z uwagi ze zawsze robiłem program u Rogala mimo iż auto ma zrobiony program jadę do r-performance na ponowne strojenie ponieważ do witka mam pełne zaufanie. Także 29 kolejny wykres. Może dojdzie procedura startu i zostanie jeszcze poprawione reakcja na gaz 

Edytowane przez peter22

Opublikowano

No to będzie coraz ladniej

Opublikowano
  • Autor

Poszukuje kogoś ogarniętego w sprawie wydechu mam pare pytań znacie kogoś kto pomoże doradzi , chodzi o katy sportowe i ewentualnie wydech środkowy . 

Opublikowano

Zadzwoń sobie do mgmotorsport albo do bmg  Wrocław chyba nie wiem dokładnie jaką to nazwa jak wpiszesz w szukajke to coś wyskoczy  wiem że zajmują się wydechami a mg robi różne na zamowienie

Opublikowano

Chyba Bmg Tuning we wro... nie wiem jak z wydychami ale programem u mnie się nie popisał. Brak logow po wgraniu softa co skutkowało ciągłym przeładowaniem turbo ;) 

Opublikowano
  • Autor

No dobra , ekologia wygrała Wiec dpf powrócił na swoje miejsce . 

Program wykonała osoba , która robiła wszystkie moje wcześniejsze auta czyli r-performance Witek . 

Co się okazało wcześniejsza firma ogarnęła mechanicznie auto b.dobrze , niestety programowo poległa. Nie tyle co sterownik silnika co skrzynie . Jak to Witek powiedział silnik widział 700Nm a skrzynia tylko 500Nm i dlatego auto nerwowo mieszało biegami przy mocnym wciśnięciu gazu. 

Witek zabrał się za prace i wyszedł mega wynik jak na auto z DPF .

ponizej wynik i pare fotek z rolek

4_EB23619-_CF80-4_E7_B-_B1_A8-7_F9_FAAD3

9234_CF34-_F556-4979-_B4_ED-_CC449_EA5_E

C0_D6_D6_E2-_CBFC-477_C-_A5_B2-_F0_AE13_

D76_BCD29-_FD0_D-4_D6_F-_A302-_FB5_D4_B7

D928_EC77-_D93_A-4690-_BBDB-_D9_B48_D2_B

Opublikowano

No ładnie sie prezenci ....nie ma co tak jak wcześniej pisałem najważniejsze że ten co modzi wie co robi powodzenia i szerokosci

Opublikowano

370ps i prawie 700nm przy dpf to mega dobry wynik. Jak robiłem swoją A4 3.0 u Witka to mówił, że dpf był na tyle duży, że tak naprawdę nie robiło różnicy, że był. 

Dbaj tylko o wtryski, wymieniaj filtr paliwa często to nie powinno być niespodzianek.

Opublikowano
  • Autor

Tak tez robię właśnie , wymiany co 10 tys . Witek jeszcze powiedział żebym wsadził stozek w puszkę to będzie auto dostawało jeszcze więcej powietrza 

Opublikowano

Stożek łapie syf nawet jak auto nie jeździ, robi robotę ale jest z deka problematyczny i wymaga częstej obsługi. 

Czujnik ciśnienia na szynie CR też wymieniałeś pod nową pompę ciśnienia ?

Opublikowano
  • Autor

Czujnik mam drugi w innym miejscu niż fabryczny pompa jest CP3 przerobiona z  wcześniejszego starszego 3.0 tdi . Wydajność ponoć do 480 KM 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kolejne mocne ccwa się szykuje tym razem turbo z tc-turbo zobaczymy ile wyjdzie. Ekologia zostaje w aucie . 

ADF4C337-EF8F-47F8-ABAA-B7527CFE4EF6.jpeg

Opublikowano

Cóż to kolejna turbina...czy aktualizacja opisu... Ładnie wyglada

Opublikowano
  • Autor

Turbina idzie do drugiej q5 mojego kolegi . Ze zmian , wsadzony duży IC taki sam jak u mnie turbina tc-turbo czyszczony dpf i egr . Zobaczymy co uda się Rogalowi wydlusic na fabrycznej pompie wysokiego ciśnienia .

Opublikowano

No było już ładnie....ale nie boisz się o skrzynię to nie to samo co poczciwy tiptronic...No ale ciekawe ile więcej da się ugrać...już na pewno pięknie jedzie....

Opublikowano
  • Autor

auto nie jest do wyścigów , moc jest podniesiona z uwagi na gabaryty auta i żeby lepiej się spisywało podczas wyprzedzania. Ma wyglądać i dobrze się odpychać ;o)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno nic nie pisałem i nie robiłem z autem. Przybywa tylko kilometrów na liczniku hehe. Ostatnio wpadł spojler sq5 , cały czas się gryzę jakie fotele zapakować do środka hmm

CCF96283-7031-4D1E-AE3A-2676EDD50F10.jpeg

Opublikowano

Ja swoją sprzedaje, za małe a rodzina się powiększa...