psojekk Opublikowano 13 Lipca 2020 Opublikowano 13 Lipca 2020 tak, w b&o jest głośnik centralny ta kratka powinna się wyjąć. spójrz tu, 4:50 - https://www.youtube.com/watch?v=oxooz_RBIZo
Raf_kk Opublikowano 14 Lipca 2020 Opublikowano 14 Lipca 2020 Głośniki BO wchodzą P&P czy trzeba coś kodować itp? centralny rozumiem ze podpinasz pod któryś przedni a tweetery były pewnie i tez podmiana P&P?
peter22 Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Opublikowano 14 Lipca 2020 53 minuty temu, Raf_kk napisał: Głośniki BO wchodzą P&P czy trzeba coś kodować itp? centralny rozumiem ze podpinasz pod któryś przedni a tweetery były pewnie i tez podmiana P&P? głośniki b&o pasują w miejsce zwykłych p&p . różnice są we wtyczkach tych na podszybiu b&o ma większa wtyczkę . Gwizdki w przednich drzwiach są wciskane nie ma tam kabla poprowadzonego , dlatego podłączyłem je do tego dolnego. B&O masz w dwóch wersjach - ilość głośników . Ja mam właśnie kupiony ten większy. Głośniki dwa dodatkowe znajdują sie w słupku C. Jak nie zmienisz tapicerki to nie ma sensu ich wkładać.
Raf_kk Opublikowano 14 Lipca 2020 Opublikowano 14 Lipca 2020 Nie mam suba w bagażniku i zastanawiam się czy te w drzwiach zagrają lepiej dołem czy je odpuścić i isc w centralny tylko żeby scenę poprawić. Bo centralnego nie mam wogole. Tweetery i boczne w podszybiu chyba są, muszę sprawdzić.
peter22 Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Opublikowano 14 Lipca 2020 Kolega psojekk dokładał w swojej q5 suba w bagażnik podpytaj . Gdyby nie okazja cenowa to ja bym się nie zdecydował na b&o. Gra napewno lepiej niż zwykły ale w takiej kasie na dół drzwi można coś naprawdę sensownego wsadzić . Sprzedają już nawet z adapterami , chyba na Allegro widziałem . Wpisz glosniki audi q5 . Dodatkowe gwizdki tez dużo dają . Wszystko zależy od portfela i chęci . Kiedyś wkładałem bose do swojego audi a6 c6 i tam była widoczna i słyszalna duża różnica . W a4 , a5 i q5 nie postarali się .
peter22 Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Opublikowano 29 Lipca 2020 Dzisiaj zabrałem się za ostatni głośnik w podszybiu . Okazało się ze moja wersja nagłośnienia była wyposażona w ten głośnik . Także podmieniłem go na b&o i po temacie . 1
Barti_ Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zdjęcia jak i furka super z czystej ciekawości - jak zrobione jest to podświetlenie tyłu? Czy to jakiś efekt tylko pod fotkę
peter22 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Kolega który się zajmuje filmowaniem i zdjęciami kupił taka listwę która daje różne kolory i natężenie światła . Leżała na ziemi i cykneli zdjęcie żeby zobaczyć jak to wyjdzie
Norbas Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Kawał dobrej q5 ? foty pierwsza klasa ?
Muskel1 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Natłuściłeś czymś ta deskę rozdzielczą czy to wina filtrów w PS? Wygląda teraz jak łapka na muchy Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Muskel1
peter22 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Jak zawsze do tapicerki używam
Muskel1 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Czerń jest ładna i głęboka ale za dużo połysku moim zdaniem. Nie ma tego środka w wersji matowej?
peter22 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) Może na zdjęciach tak wyglada ale po zastosowaniu tego środka nie ma połysku . Może trochę po nałożeniu ale później przecieram wszystko czysta fibra i jest ok . Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez peter22
peter22 Opublikowano 5 Września 2020 Autor Opublikowano 5 Września 2020 Auto sprzedane, można zamykać temat.
peter22 Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Opublikowano 24 Marca 2021 Nowy właściciel postanowił wywalić dpf i wyszło 421 KM i 799 Nm dla bezpieczeństwa zeszli na 401 KM i 769 Nm IMG_3033.MOV 1
Rekomendowane odpowiedzi