Opublikowano 4 Stycznia 200917 l Autor arczi900819 o to już wstępne ustalenia są shocked Odrazu na spocie zagraliśmy w marynarza i wyszła ta data :polew: a tak na serio to tak się zmówiliśmy, że mniej więcej w połowie lutego będzie kolejne spotkanie. Data możne się zmienić na 15 ale chyba ta data co jest będzie pasować większości.
Opublikowano 4 Stycznia 200917 l no jak narazie to wiadomo. Mi pasuje. Wydrukujcie może parę plakatów i gdzieś rozwieście jak data będzie pewna to jak ktoś zechce to sobie przeczyta i może....
Opublikowano 4 Stycznia 200917 l To może i Lublin zajedzie :> Gelo nie wypada tam nic innego tego dnia? chyba nie Plan Zlotu w dniu 11.01.2009 z okazji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy : 10:oo Rozpoczęcie zlotu miejsce Plac Zamkowy 10:oo - 11:3o Przygotowanie Aut do Zlotu 11:3o - 12:oo Przygotowanie do parady ulicami Lublina 12:oo - 13:oo Parada ok. 50 aut VW i AUDI ulicami Lublina reklamująca akcję WOŚP 13:oo - 15:oo Różne atrakcje 15:oo - 16:45 Ustawianie z aut Serca na Placu Zamkowym. 17:oo Finał Akcji 18:oo Zakończenie Zlotu. Serdecznie zapraszamy
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l Autor Dorzucam foty od kolegi RAFAL_ ja je troszkę przystrzygłem i zamaskowałem nr rej.
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l No no no pierwszy spocik w Zamojskim Grodzie za nami Mam nadzieje ze na nastepnym bedzie wieksza frekwencja Było zimno ale było warto sie pojawic i poznac.... Teraz czekam na nastepny.....
Opublikowano 6 Stycznia 200917 l chudineze a gdzie dla mnie zaproszenie bylem akurat tego dnia w ZMC i bym zajechał
Opublikowano 7 Stycznia 200917 l Autor chudineze a gdzie dla mnie zaproszenie bylem akurat tego dnia w ZMC i bym zajechał Wiesz co, że myślałem o Tobie nawet chłopakom opowiadałem na spocie. Ehhh szkoda, bo by przynajmniej pooglądali sobie fajną Audiówkę. Następnym razem będę dzwonił może akurat będziesz.
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l No w koncu cos w Zmc , oczywiscie sie pojawię, szkoda ze o pierwszym nie wiedziałem
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l Wiesz co, że myślałem o Tobie nawet chłopakom opowiadałem na spocie. Ehhh szkoda, bo by przynajmniej pooglądali sobie fajną Audiówkę Ja zawsze widziałem Lukas'a jak przyjezdzał moto na spoty w Wawie do promki
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l No niestety w lecie to ja Audi odstawiam na boczek i latam moto bo od tego jest Marek jak cos to nawet SMSiaka wyslij do mnie bo w Wawie to ja wiem ze zawsze we wtorek a W ZMC to tak czesto nie ma a czasem nie ma czasu na zagladanie na wszystkie działy
Opublikowano 15 Lutego 200917 l Autor Zapraszam zapraszam będzie nas więcej [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 18:02_________________________________________________Przypominam, że za tydzień spot w Zamościu. Wszystkich zainteresowanych proszę o zaplanowanie sobie odrobiny czasu na to spotkanie
Opublikowano 20 Lutego 200917 l Autor No dobrze że wspomniałeś (odświeżenie tematu) mi troszkę się plan wali ale napewno będę
Opublikowano 20 Lutego 200917 l ja też będę (mam nadzieje że nic tego nie zmieni...), szczególnie że później uderzam na małe co nieco w okolice Zamościa...
Opublikowano 20 Lutego 200917 l no to w razie jakby chciał się włączyć jakiś szwendacz wieczorkiem to może gdzieś się spotkamy...