DarkMind Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 hahahaha na ostatnim spocie zauważyłem czerowny charakterystyczny przycisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 hahahaha na ostatnim spocie zauważyłem czerwony charakterystyczny przycisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Ojce, gdzie w naszym pięknym mieście lub jego okolicach znajdę dobrego czarnoksiężnika od spawania plastików? Mam do podlepienia mocowania lamp w Astrze żony a może i w Audi bym coś podleczył... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Możesz spróbować w Zawadzie u Momota mi spawal dokładkę zderzaka w audi i było ok Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrywka Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 W Sitańcu jest koleś,który robi to bardzo dobrze.skręcasz w drogę na przeciwko kościoła (parkingu kościoła) po kilkunastu metrach w żużlówke w lewo.będzie reklama Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Sitaniec za sklepem tam gdzie wulkanizacja od lat tam robi plastiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Jaka nuda może troche tuningu. AUDI A4 B6 1.9 TDI DEDYKOWANY DOLOT SPORT (3668039769) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jaka nuda może troche tuningu. AUDI A4 B6 1.9 TDI DEDYKOWANY DOLOT SPORT (3668039769) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Strefa śmiechu to nie tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Pany, elmo robił "przekładkę tak...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 to żeś schaba odgrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 to żeś schaba odgrzał ale Ty cały czas turlasz tym schabem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Szukam letnich gum 215/50/17 Gdzie w Zamościu znajdę dobrego handlarza ? TL objeździłem i nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Gdzie w Zamościu znajdę dobrego handlarza ? nie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nie lepiej w necie kupić? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 No szukam ale nic ciekawego. Mam 2szt. na oku ale trzeba mi jeszcze dwóch. Pilne nie jest ale zaczynam się ostro rozglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 kolego ja rok temu kupiłem w SUMIN trasa Z LZ NA LTM . Ewentualnie przed starym zamosciem jest po prawej stonie oponiarnia OPONY CHOMECISKA 785715070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Oki.Będę po niedzieli to luknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa500 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam Kto jutro na spocik zawita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi