chudineze Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Opublikowano 29 Lipca 2014 I pewnie nie wgrasz dopóki nie zrobisz wirtualnej maszyny lub nie zdobędziesz pod ten kabel sterowników 64bit wątpię, że są no ale może ktoś tam coś wymyślił. Jest temat o instalowaniu na 64-bitach poszukaj może coś tam poradzą ale myślę, że będzie przesiadka na VCDS
Fido Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Na wirtualnej maszynie VAG się wiesza, choć stery instaluje poprawnie. Ręce opadają. Mus się na VCDSa przesiąść. Ściągnąłem z crackiem ale VCDS i tak pokazuje że jest niezarejestrowany.
daroo26 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 A u mnie bryka pod Windowsem 7 Home Premium 64bit [h=3]<klikam tylko ''zainstaluj sterowniki niepodpisane cyfrowo''>[/h] ciocia google pomoże zawsze, trzeba tylko umieć zadać jej pyt?
chudineze Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Opublikowano 29 Lipca 2014 Jak masz nowego VCDS-a to nie ma problemu z działaniem u fido jest starszy model kabla i jest już problem. Poszukaj może samego cracka do tego VCDS lub może poczytaj instrukcje jak go dobrze scrackować, bo tam może być mały myk i będzie dobrze hulać
Fido Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Poszukam jeszcze. Może faktycznie mam stary kabel. Polecisz coś nowszego ?
edekxp Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zainstaluj sobie 7 32bit na drugiej partycji i nie bedzie problemu. Dysk masz pewnie i tak spory to 10G nie zrobi problemu. Z etką też są problemy na 64bit
Fido Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Dopiero co postawiłem system WIN 7 64 bity A jak dograć na innej partycji ? Nie robiłem tego jeszcze.
edekxp Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Instalujesz początek normalnie, potem wybierasz nie uaktualnienie tylko nowa instalacja i wybierasz inny dysk. Po zainstalowaniu masz przy uruchamianiu który system chcesz wybrać Ile w ogóle masz ramu?
Fido Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Chyba 4 giga,ale popiłem i sprawdzę jak mnie puści.
edekxp Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak 4 to możesz zainstalować zamiast tego 64bit normalny 32bit.Bedziesz miał 3,7giga ramu.
wojci Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 ja mam stary kabel kkl i u mnie działa: i etka też działa na win7 64bit jak masz problem ze sterownikami to zainstaluj sobie polskiego vaga on zainstaluje Ci stery do kabla. Ja tak robię
Fido Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Spróbuję. A jak nie to przywiozę kompa na spot. ---------- Post dopisany at 13:07 ---------- Poprzedni post napisany at 09:24 ---------- Niestety instalacja polskiego VAGa nie pomogła.
chudineze Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Cytuję co byście nie byli zdziwieni: W dniu 1 sierpnia nastąpi przerwa techniczna w dostępie do forum. Będzie ono całkowicie wyłączone. Przerwa potrwa na pewno co najmniej przez cały weekend. Jeżeli uda się wszystko skończyć wcześniej to forum ruszy oczywiście wcześniej. Mam nadzieję, że znajdziecie sobie zajęcie na weekend i niektórzy w końcu zobaczą żony i jak dzieci im podrosły Pozdrawiam Hugo ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Witam na nowym forumA ja się dalej plażinguję w Montenegro Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez chudineze
dio Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Zamiast pupę moczyć w wodzie, to siedzisz na forum. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez dio
DarkMind Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 fajnie, tylko mi teraz wszystkie linki trafił troszke się adresacja zmieniła
Sherlock Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 część wiadomości też trafił . Jakoś dziwnie teraz .
Fido Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jak mi nic nie wypadnie to na spota wpadnę z laptopem. Ogarnie mi ktoś instalację tego nieszczęsnego VAGa ?
chudineze Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zainstaluj sobie to ->http://download.ross-tech.com/VCDS/download/C910/VCDS-Release-12.12.2-Installer.exe podepnij kabel aby się stery załadowały następnie odinstaluj ale zostaw sterowniki standard USB, a następnie zainstaluj swój program
Rekomendowane odpowiedzi