Willi011 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Proszę o pomoc, jak usunąć zarysowania na szybie czołowej. Przy skrobaniu szyby zrobiłem parę okropnych rys. ;(
Madas Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 ja bym podjechał do zakładu specjalizującego się w naprawie szyb ...pewnie skasują za to śrubki a będziesz miał zrobione jak należy
wesz82 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeżeli te rysy nie są tragiczne to może zestaw do polerowania pomoże
miguel. Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 polerowac mozna i nawet to ok wyglada, ale feler jest taki, ze to oslabia cala szybe i warunek na rozpoczece takich prac to - zero dziurek w szybie. I mowa tu tylko o ryskach...z głebszymi juz nic nie zrobisz
sardo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Kolego nie baw się w żadne naprawy rys. Naprawisz dobrze jedynie odprysk, lepiej zmień szybkę 200 przednia. Przerabiałem to i wpakowałem prawie tyle samo co nowa a i tak jak napisał kolega gzybek szybę szlag trafi
Pawlo 2004 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zalezy jakie te rysy masz ale jesli są głebokie to lepiej zakup nowa bo polerowanie jej moze przedrożyć to wszytko. Ale orientacyjnie podjechałbym do zakładu zajmującego się szybami i niech oni wyrażą swoja opinie
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Najpierw to wymień skrobaczkę na płyn do odmrażania szyb Później podjedź do jakiegoś serwisu co szybki wymienia i się dowiedz... Nawet nie wiemy jakie te rysy, więc z fusów wróżyć tu nie będziemy Polecam serwisy Pilkingtona
Rekomendowane odpowiedzi