ArkadiuS Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tyle razy przechodzilem obok tego potwora a on jeszcze nie tak straszne ma te cyferki . Ale muskulatura robi wrazenie na żywo! [emoji122]
Zemis Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 No autko robi niezły rozmach...bardzo mi sie Twoje autko podoba
Patrox Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 To dopiero poczatek, za sezon 2017 zapowiada sie sporo grubiej. Nowe koła itd
Kosmita Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Szkoda, że lalunia lata we Wrocławiu. Chętnie bym zobaczył na żywo. Fajnie, że za wyglądem idzie też moc. To ważne żeby nie robić przerostu formy nad treścią.
black4 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witaj! Świetnie wyszło Twoje C7! Mały offtop: b. ciekawy widebody kit do C7 oferuje PRIOR Design. Ceny też niezłe http://www.prior-design.de/en/tuning-for-audi/a6rs6/a6-avantrs6-c7/pd600r-widebody-aerodynamic-kit/ Pozdrawiam!
Patrox Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Małe przygotowania do sezonu 2017. Całę wnetrze obszytre od poczatku w skórze plus alcantara
tazzi Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 ... ... ... ... Brak mi słów by opisać to co tu zobaczyłem Szacun za ten projekt !!!
black4 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Witaj! Exclusive pełną gębą ! Szwy są w kolorze alcantary? Jak długo trwa obszywanie elementów? Prośba o info dot. orientacyjnego kosztu. Kawał świetnej roboty! Pozdrawiam!
Patrox Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Opublikowano 8 Lutego 2017 22 godziny temu, black4 napisał: Witaj! Exclusive pełną gębą ! Szwy są w kolorze alcantary? Jak długo trwa obszywanie elementów? Prośba o info dot. orientacyjnego kosztu. Kawał świetnej roboty! Pozdrawiam! Modyfikacja trwa do tygodnia czasu a koszty sa zawsze ustalane indywidualnie po ogledzinach i wyborze materiału.
Rekomendowane odpowiedzi