kornel Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Prośba o pomoc: Od ok. tygodnia przestało mi działać podświetlenie wnętrza auta po otwarciu drzwi pasażera - oświetlenie kabiny, podświetlenie nóg pasażera oraz czerwona lampka w drzwiach. Od strony kierowcy wszystko działa ładnie. Wiem, że przyczyną mogą być kable w osłonie gumowej lub stycznik w zamku. Mam jednak jeszcze dodatkowy objaw: jeżeli mając otwarte drzwi pasażera otworzę dodatkowo drzwi tylne prawe (za drzwiami pasażera), wtedy wszystko zaczyna ładnie świecić. Macie może jakiś pomysł o co tu może chodzić?
michal008 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Uszkodzona wiązka przewodów pomiędzy karoserią a drzwiami. Miałem tak, z wierzchu nie było widać ale jak się dobrałem do przewodów to wyglądały jakby je ktoś ponacinał
bjks88 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Mi nie działało podświetlenie nóg pasażera gdy miałem odpiętą wiązkę nad schowkiem pasażera. Odpięła się na szybkozłączkach
Morrales Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Podłącze się pod temat. Czy w avancie po otwarciu drzwi tylnych powinno załączyć się oświetlenie nad kanapą? U mnie się nie włącza ;/ Jeśli powinno to gdzie powinienem zacząć szukać. Dodam że na fisie widzę otwarte drzwi.
sebidi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Podłącze się pod temat. Czy w avancie po otwarciu drzwi tylnych powinno załączyć się oświetlenie nad kanapą? U mnie się nie włącza ;/ Jeśli powinno to gdzie powinienem zacząć szukać. Dodam że na fisie widzę otwarte drzwi. styki w lampce do przelutowania
Morrales Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Dzięki Sebidi. Wystarczyło rozebrać, przeczyścić styki i potraktować sprajem do poprawy przewodności. Działa
Rekomendowane odpowiedzi