norek11 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam wszystki jest problem podczas przejezdzania przez progi zwalniajace słychac z przodu jakies dziwne tarcie i to z jednej i drugiej strony tak ja by koło tarko o nadkole????czy to mozliwe???moze miał juz ktos taki problem. na nierównej nawierzchni nic sie nie dzieje nic nie stuka nic nie puka i to mnie zadziwia
cobradd Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 A jakie macie zawiasy i felgi, bo jak seryjne i sprawne zawieszenie to raczej niemozliwe żeby koło tarło o nadkole. Jak bedziesz przejeżdżał przez próg to wychyl głowe przez okno (lub poproś pasażera ) i bedziesz widział jak głeboko koło wchodzi
wesz82 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 zawsze można sobie obkukać czy nadkole jest nie przetarte
harylog Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 zawsze można pojechać na "trzepak" i sprawdzić skuteczność amorów na przodzie, może za słabo już tłumią.
Rafal_69 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 jak masz szerkie fele to chyba nic niezwykłego ze opona ociera o nadkola?? do tego jak jest auto obniżone...
lewy_jelcz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Mnie też dziwiło tarcie i w końcu dałem dziewczynie żeby przejeżdżała przez próg i okazało się, że to błotochrony
mcm Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Mnie też dziwiło tarcie i w końcu dałem dziewczynie żeby przejeżdżała przez próg i okazało się, że to błotochrony a jak nie mam błotochronów ?? , jest jakieś dziwne tarcie i to w prawym przednim kole muszę zajrzeć czy to czasem nie sprężyna o coś ociera, bo trze tylko przy przejazdach przez progi lub krawężniki, na dołkach tego nie słychać
lewy_jelcz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 wydaje mnie się że jak amorek mocno się schowa na progu to koło wadzi o nadkole
tomaszzz Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam ja mam obnizone zewieszenie i jak szybko przejezdzam przez lezacego policjanta, to takie blachy co od dolu trzymaja wozek do karoserij ( jest to najnizej polozony punkt w samochodzie) ociraja o ten garb.
Rekomendowane odpowiedzi