samekgsx550 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Problem polega na tym, że jak auto postoi nockę to nie idzie wbić żadnego biegu. Wczoraj zostawiłem wieczorem na biegu i dzisiaj rano czekałem 20 min ze sprzęgłem w podłodze, aż nagrzeje się kabina i puści. Wydaje mi się że przymarza na kulce pod mieszkiem. I tu moje pytanie Jak rozebrać, gdzie podważyć żeby nie połamać.
Fido Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) To nie kulka zamarzła. Być może cięgna stanęły przy lewarku i skrzyni. Jak zdjąć mieszek pdf Sam Naprawiam str.299 Reszta mechanizmu znajduję się pod spodem auta, kanał lub podnośnik. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Fido
MemberA4 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) jak lewarkiem nie może ruszyć to na pewno przy skrzyni przyłapało jak chcesz to szybko zrobić to wsadź łapę z prawej strony silnika aż do skrzyni (dla lepszego dojścia wyciągnij tą czarną plastikową rurę) unieś tą czerwoną gumke i odmrażaczem dobrze popsikaj całe gniazdo wtedy powinno puscić tylko to jest naprawa chwilowa po której powinienes to miejsce dobrze nasmarować żeby wyparło wodę w środku to nie powinno Ci nic zamarznąć bo albo wszystko juz na sucho pracuje albo jeszcze jakieś resztki smaru sa bo nie sądzę aby tam sie woda pokazała Edytowane 7 Stycznia 2017 przez MemberA4
WaleryzMoldawii Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 W jakij sposob rozwianzal sie problem? Ja tez przez ostatnie kilka dni mam take obiawy.
Rekomendowane odpowiedzi