szafa Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 Ja ostatnio kręcę kilometry z małym na holu ? 2
A-rek Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 12 godzin temu, szafa napisał: Ja ostatnio kręcę kilometry z małym na holu ? dobra sprawa ?
K4rol81 Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 Mój młody 7 lat w wakacje w końcu ogarnął jazdę na 2 kółkach, umowa była że jak się nauczy jeździć to tata też kupi sobie rower, nie było przeproś nowy rower zawitał a przy okazji i żonę namówiłem i teraz sobie śmigamy we trójkę, ostatnio prawie 8 km z młodym po ścieżkach zrobione. 1
l.e.s.t.e.r Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 Gdzie chłop nie może, elektryka pośle ?
l.e.s.t.e.r Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) Zalew dziedźkowice. Jutro jadę na Pogorie III Edytowane 12 Września 2019 przez l.e.s.t.e.r
Wandej Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 W dniu 04.09.2019 o 10:10, szafa napisał: Ja ostatnio kręcę kilometry z małym na holu ? Heh Wojtek widzę zadowolony Ja w niedziele zamierzam rozpocząć sezon jazdy z chłopakami.Jak taki hol się sprawdza?
szafa Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 4 godziny temu, Wandej napisał: Heh Wojtek widzę zadowolony Ja w niedziele zamierzam rozpocząć sezon jazdy z chłopakami.Jak taki hol się sprawdza? No fest mu się podobało, w tym roku myślę dalej będziemy śmigać chyba że opanuje jazde samemu Hol sprawdza się i tyle, polecam jeśli ktoś się zastanawia, wykonanie porządne.
pajda Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 W dniu 12.09.2019 o 17:49, l.e.s.t.e.r napisał: Zalew dziedźkowice. Jutro jadę na Pogorie III Trzeba kiedy by się zgadać dziedźkowicach lub sosini Ja w niedzielę pierwsze kilometry
Kolkov Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 Siemanko! Szukam roweru crossowego do rekreacji i potrzebuję opinii. Problemem okazuje się rama, ponieważ mam ok 195 cm wzrostu i niektóre marki nie posiadają odpowiedniej. Mam na oku takie cudeńka: ROWER TREKKINGOWY RIVERSIDE900 RIVERSIDE - ROWERY TREKKINGOWE TURYSTYCZNE Rowery - Decathlon WWW.DECATHLON.PL 1 999,00 zł - ROWERY TREKKINGOWE TURYSTYCZNE - ROWER TREKKINGOWY RIVERSIDE900 - RIVERSIDE MERIDA CROSSWAY 15-D 2020 - Rowery SWIATROWEROW.COM.PL Crossway 15 to solidny rower crossowy zbudowany na lekkiej aluminiowej ramie SPEED, której geometria zapewnia maksymalny komfort i efektywność. Amortyzator sprężynowy SR Suntour NEX HLO... CUBE NATURE 2020 - Rowery SWIATROWEROW.COM.PL Delikatny wiatr w twarzy, kusząca droga i duch przygody - wolność na dwóch kołach. Nature jest idealnym wprowadzeniem do świata eksploracji i możliwości. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz roweru... Możecie mi co nieco podpowiedzieć? Macie doświadczenia z tymi markami i modelami? Z góry dzięki
Remilo7 Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) @Kolkov Merida i Cube są do siebie podobne osprzętowo, Cube ma nieco lepszy napęd. Widać, że Merida ma też ze względu na mostek i kierownicę nastawienie na bardziej pochyloną do przodu pozycję, więc kwestia preferencji. Co do roweru z Decathlona, trzeba by było poczytać o tych podzespołach Microshift, których używają jak wypadają na tle Shimano i jak w razie wymiany jakiś elementów z kompatybilnością. Ciekawy jest też pomysł napędu z jednym blatem z przodu w rowerze trekkingowym. W rowerze do zjeżdżania mam takowy i sobie chwalę, bo więcej przełożeń nie jest przy takiej jeździe potrzebne, ale czy w tym przypadku też zdałoby to egzamin? Ciężko powiedzieć dopóki się nie spróbuje. Edytowane 10 Maja 2020 przez Remilo7 1
Kolkov Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 @Remilo7 dzięki za odpowiedź Problemem zaczyna być to, że w przypadku Meriidy, rama typu 23" jest dostępna tylko na zamówienie. W Decathlonie właśnie ten Microshift mnie lekko zniechęca, ale czytałem kilka opinii i ludzie generalnie chwalą. Wpadł mi jeszcze w oko KTM Life Track 24 i mają ramę 60 na stanie. Niewykluczone, że podjadę sobie dziś, albo jutro i się przymierzę KTM LIFE TRACK 24 2019 WWW.WEKTORROWERY.PL KTM LIFE TRACK 24 2019 -
Remilo7 Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 KTM też dobrze się prezentuje Podobnie jak w Cubie widzę, że ma prowadzenie linek wewnątrz ramy - zawsze to fajny bajer i jakaś dodatkowa ochrona przed brudem czy przetarciami. Na plus myślę też, że opony Schwalbe zamiast firmowych od producenta roweru.
piotrekekm Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 Nie lepiej poszukać jakiejś używki w dobrym stanie ?? Wiadomo nowy rower, niepoobdzierany ale klasa osprzętu średnia półka..
stomi Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 W dniu 4.09.2019 o 10:10, szafa napisał: Ja ostatnio kręcę kilometry z małym na holu ? Co tam masz za oponki? Zestaw fajny, ja śmigam z przyczepką qeridoo2 (bliźniaki) + fotelik na rowerze
szafa Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 10 godzin temu, stomi napisał: Co tam masz za oponki? Zestaw fajny, ja śmigam z przyczepką qeridoo2 (bliźniaki) + fotelik na rowerze Też kombinowałem z przyczepką ale nie mam miejsca na trzymanie tego w piwnicy, a tak u siebie mam hol a żona fotelik na 2 dziecko Opony to Maxxis Hookworm 26x2,5, przy mojej jeździe sprawdzają się w mieście, po lasach czy tam nawet w górach
Wandej Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 W dniu 11.05.2020 o 11:54, Kolkov napisał: @Remilo7 dzięki za odpowiedź Problemem zaczyna być to, że w przypadku Meriidy, rama typu 23" jest dostępna tylko na zamówienie. W Decathlonie właśnie ten Microshift mnie lekko zniechęca, ale czytałem kilka opinii i ludzie generalnie chwalą. Wpadł mi jeszcze w oko KTM Life Track 24 i mają ramę 60 na stanie. Niewykluczone, że podjadę sobie dziś, albo jutro i się przymierzę KTM LIFE TRACK 24 2019 WWW.WEKTORROWERY.PL KTM LIFE TRACK 24 2019 - Kolek spojrz sobie co ma w ofercie Media Expert. Ja kupiłem soboe u nich. Marka Indiana robione w PL. Osprzęt całkiem dobry shimano. Ja mam 187cm i na ramie 24 jest ok. Niestety już od miesiąca około 300zł w górę rowerki na poziomie 2k zł INDIANA X-Cross 4.0 M23 Czarny Rower - ceny i opinie w Media Expert WWW.MEDIAEXPERT.PL INDIANA X-Cross 4.0 M23 Czarny Rower w Media Expert! Rama: Aluminiowa, Liczba biegów: 27 | Cena i opinii w Media Expert Mam w zasadzie takiego samego tylko z tyłu przerzutka Deore.
piotrekekm Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 "Przerzutka tylna Shimano Alivio sprawia, że rower ma lepszą aerodynamikę." Oo
Kolkov Opublikowano 25 Maja 2020 Opublikowano 25 Maja 2020 Mordeczki, dzięki za podpowiedzi Wybór padł na CUBE Nature PRO, model 2019
vvalery Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Hak fabryczny zamontowany za 1/3 ceny w ASO i można śmigać. Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez vvalery
Rekomendowane odpowiedzi