TOM3K Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Opublikowano 20 Marca 2017 Czaje się już ale chyba z asystentem świateł bym chciał tylko Gateway musze zmienić pod to [emoji52] Zawartość dodana 3 minutes later co do MMI to latem chciałem to ogarnąć przy urlopie
Norbas Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Lubie taki clean Czego używasz do wnętrza?
TOM3K Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Opublikowano 20 Marca 2017 Lubie taki clean Czego używasz do wnętrza? Wnętrze ostatnio trochę wyczyscilem https://a4-klub.pl/topic/390457-a4-b8-2008-wnętrze/Na codzień przecieram tylko mikrofibra nie nakładam nic, jedynie dolne partie plastików NL. Skórę przecieram chusteczka od Colourlock.
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Kurcze, ja muszę sobie kupić mikrofibre właśnie do codziennego przecierania tych listw.. strasznie się paskudzą.. Potwierdzam, że kiera bardzo dużo daje do wnętrza.. Bardzo ładna.
Norbas Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Świetna robota i fajnie przedstawione, oby tak dalej Dałbyś radę zrobić zdjęcie etykiety ADBL Vampire ?
TOM3K Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 Świetna robota i fajnie przedstawione, oby tak dalej [emoji106]1: Dałbyś radę zrobić zdjęcie etykiety ADBL Vampire ? Jutro Ci podeślę [emoji4]
TOM3K Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 Dzisiaj założyłem lato. Narazie 18". Zostaną na zimę a może jeszcze uda się coś kupić w tym roku. Nie wierzyłem jak ludzie gadali ze na 1bv i 18" jest twardo dopóki się nie przejechałem na tym zestawie. Jak finanse pozwolą to do nowych felg dojdzie gwint jakiś bardziej komfortowy
TOM3K Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Kilka lepszych zdjęć z zewnątrz z S5 Binka
TOM3K Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Opublikowano 26 Maja 2017 W temacie jak na razie mało się dzieje ze względu na brak czasu. Miał wpaść teraz fotochrom ale kupiłem z polifta i musze teraz znaleźć nowy a następnie lusterka zewnętrzne z fotochromem. Narazie jednak wpadły tylko ori ledy do podświetlenia nóg i mały serwis czyli wymiana rozrządu i oleju.Przyszłym tyg biorę się za te chore plastiki, które doprowadzają mnie do szału.Przyszedł tez czas na mały 'detajling' wkrótce relacja w odpowiednim dziale.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2017 Jak mówiłem krótka relacja z odświeżenia lakieru https://a4-klub.pl/topic/390457-a4-b8-2008-wnętrze-i-onestep/Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
_Andrzej_ Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Bardzo fajne zdjecia, bardzo fajne auto. Dla pocieszenia dodam, ze ja w S4 mam tez klime basic
TOM3K Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Bardzo fajne zdjecia, bardzo fajne auto. Dla pocieszenia dodam, ze ja w S4 mam tez klime basic [emoji3] dzięki, mi już to przestało przeszkadzać bo nikt więcej oprócz mnie i mojej dziewczyny tym autem nie jeździ [emoji6]Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
_Andrzej_ Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 17 minut temu, TOM3K napisał: dzięki, mi już to przestało przeszkadzać bo nikt więcej oprócz mnie i mojej dziewczyny tym autem nie jeździ Mi też to nie przeszkadza, w sumie klima daje radę, ale mogło by być lepiej
TOM3K Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Co tam z tymi plastikami nie teges? B8 nie jechales? Czasem czujełem się jakbym jechał jakimś 20 letnim autem tak trzaskało, ale znalazłem jakieś tam rozwiązanie zobaczymy na jak długo skuteczne. Po zrobieniu bagażnika jest dużo ciszej zostały drzwi z nimi będę działać w czwartek Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jechałem sedanem i do tego przebieg znikomy w b7 w avancie też słychać a jadąc sedanem, nie było słychać nic poza podlokietnikiem :/
TOM3K Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 U mnie w b7 nie było nic słychać, nadal nie słychać przy przebiegu 215kkm. Tu mam obecnie 182 i od 20kkm dostaje szału jak jadę po jakichś większych wybojach. Przykra sprawa, ale postaram się to zmienić Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi