inco Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 mam do wymiany oba przeguby w mojej a6 ale model auta tu nie gra roli po prostu chce je kupic na allegro tylko ze tam jest tyle roznych firm w roznych cenach ze nie mam pojecia ktore wybrac szukam takich w cenie ok 100zl/szt wiec lobro i spidany odpadaja wiec jaka firme mozecie jeszcze polecic?
chudineze Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ale na czym Ty chcesz oszczędzać? Bo jak kupisz jakąś taniochę to za parę kilometrów znowu będziesz kupował nowe. Wydaj więcej dobrej firmy i będzie po kłopocie.
spetsnaz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 mam do wymiany oba przeguby w mojej a6 ale model auta tu nie gra roli po prostu chce je kupic na allegro tylko ze tam jest tyle roznych firm w roznych cenach ze nie mam pojecia ktore wybrac szukam takich w cenie ok 100zl/szt wiec lobro i spidany odpadaja wiec jaka firme mozecie jeszcze polecic? nie oszczędzaj na przegubach.
fend18 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 a co myslicie o przegubach firmy kager?
inco Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 ja znam zdanie wiekszosci na forum, jednak czy ktos sie wypowie z wlasnego doswiadczenia o tych innych firmach? tj holzer, ndk, falken, mg, herzog, maxgear, i inne
grabson765 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 kupuj LOBRO ja placilem 150zl za sztuke w sklepie... kupisz jakis szajs a potem za kilka kilometrow znowu ten sam wydatek..
qrek Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ja do swojego chciałem kupić przeguby przednie zewn. GLO - też były w dobrej cenie, ale mechanik mówił że ostatnio zamontował klientowi w Fiacie Ducato 2,8JTD i padły po 10 tys. km. Więc zgodnie z zasadą chytry dwa razy traci kupiłem Spidany i jest
YATES Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Kupiłem włoskie Metelli za 100zł i po 15 kkm wszystko OK.
gzrybol Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Kolego ja kupiłem tańszy zamiennik niby niemeicki i po miesiącu już strzelał dałem za niego 160 zl, więc radzę Ci kupić Lobro założyłem i smiga. Tu jest stosunek ceny do jakości.
Rekomendowane odpowiedzi