Rumun89 Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Cześć macie gdzieś jakieś instrukcje jak zdjąć podsufitkę w Avancie ?? Największy problem mam z przednimi słupkami oraz z tymi zaślepkami/uchwytami gdzie wsadza się mocowanie/pręty od siatki walcze z tym i nic a już mnie taka wzieła że musiałem wszystko co rozebrałem poskładać bo już dalsza praca nie miała sensu. dlatego BAAARDZO proszę o pomoc
salamon Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Tutaj masz https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwis4M6X1e_RAhVHYZoKHX_rC8MQFggcMAA&url=https%3A%2F%2Fa4-klub.pl%2Findex.php%3F%2Ftopic%2F320260-wymiana-podsufitki-avant-bez-szyberdachu%2F&usg=AFQjCNGYoCymzO8rtPsG6jLa6MvngfLrkQ&cad=rja
salamon Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) AAAAAAAAAAA to nie załapałem Edytowane 1 Lutego 2017 przez salamon
komoornik Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Przednie słupki mają śrubę pod napisem Air Bag - dalej to już na wcisk - wychodzą trochę w stronę auta i w górę.
Paweł2804 Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 Jestem w trakcie demontażu podsufitki zacząłem rozbierać ja od strony bagażnika słupki i raczki pościągane odkręcone śruby w zaślepkach od mocowania kratki blokuje mi się gdzieś przy szyberdachu. Nie mam pojęcia jak to dalej rozebrać. Ma ktoś może jakiś pomysł?
Spiter Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 No wlasnie jemu spadla podsufitka, u mnie trzyma na panoramie.
Muskel1 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Dookoła panoramy są spinki. Musisz delikatnie wyszarpać podsufitkę w dół.
Spiter Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 A po demontazu podsufitki jak wyjade z garazu to poduszki mi nie wystrzelą? ? bo chcialbym na deszczu troche potestowac gdzie cieknie i po naprawie czy dalej cieknie.
Rekomendowane odpowiedzi