Krzysiek Krzysztof Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam , kupiłem A4B5 1.8T i nie wiem co to za przełaczniki przy lewarku zmiany biegów . Czy to sa fabrycznie montowane wył. czy ktoś wstawił sobie sam , z Niemcem trudno sie rozmawiało jak kupowałem i w końcu mi tłumaczył coś po niemiecku ale i tak nie zrozumiałem . Pozdrawiam
Adrian1727 Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Po oznaczeniach widać że coś lewa/prawa ale co to nie wiem nie spotkałem się z takim czymś może światła ? nie klikałeś ? nie dzieje się nic jak klikniesz ?
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Opublikowano 11 Lutego 2017 Dopiero kupiłem jeszcze nie ogarnąłem :-) próbowałem przełączać ale nic się nie działo . Dzięki za odpowiedzi będę zmieniał tunel na 2 din to obczaję do czego to podłaczone .
Krumak Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Masz d0łożone grzanie foteli. Zobacz pod fotelami czy nie wiszą tam ponadplanowe przewody Wysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Lutego 2017 przez Krumak
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Opublikowano 11 Lutego 2017 Tak myślałem że to grzanie ale muszę zobaczyć pod fotele bo przełączając nie grzały
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Opublikowano 16 Lipca 2017 Witam , potrzebuję rozpiskę pinów który do czego ? w potencjometrze w panelu klimy . Mam grzanie foteli ale przełacznikiem dwu pozycyjnym 1-0-2 przerabiam 1 din na 2 din i dostałem klimatronik z potencjometrami nie mogę nigdzie znalezć rozpiski pinów . Bardzo mi zależy na czasie bo została tylko wiązka do foteli a nie wiem jak to rozgryzć no i muszę tynel montować . Pozdrawiam
Alfi Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) może schemacik podgrzewanych foteli, w razie całych schematów na na priv Edytowane 17 Lipca 2017 przez Alfi
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Dzięki . A jak to się ma do schematu który zamieściłem poniżej , mata i termistor jest inaczej podłączone ? i pytanie mam fotele i trzy kostki która do czego ? może jakiś opis pinów w kostkach tak prosto jak na tych schematach które zamieściłem , podobno jak kupowałem fotele facet wspomniał coś o pompowanych lędzwiach że są w tych fotelach bo trochę dużo pinów jak na samo grzanie ? Edytowane 17 Lipca 2017 przez Krzysiek Krzysztof błędy :-)
Banan Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Czerwona wtyczka to zasilanie fotela - np. do regulacji elektrycznej lędźwi
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Czyli zielona do grzania , hmm czyli mam regulację lędzwi ? jak to działa bo nigdy nie miałem w fotelu tej regulacji jakiś przełącznik do tego specjalny ? Edytowane 18 Lipca 2017 przez Krzysiek Krzysztof
Banan Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Tak zielona grzanie , do lędźwi będzie przycisk na boku
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Dziwny przełącznik mam przy fotelu powinien być chyba taki krzyżyk a jest prosty i jeszcze z tylnej kanapy wychodzi przewód zakończony wtyczką żółtą co to może być ? Edytowane 21 Lipca 2017 przez Krzysiek Krzysztof dodanie zdjęcia
Banan Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 Tak to są lędźwie , ta żółta wtyka to napinacz środkowego pasa w kanapie
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Opublikowano 21 Lipca 2017 powiedz mi bo widzę chyba błąd , w poradniku dotyczy komunikatu spalonej żarówki napisane jest do pinu 3 i 9 przekaznika 387 idą przewody z szarej wtyczki licznika 14 i 16 powinno być a tu jest chyba błąd bo do pinu 3,9 dwa razy napisane przewód 14 a gdzie 16 ???? 3 / KB - do licznika (szara T32b/14) – STOP (Brake light/Brems licht) ....... (RO 0,35mm2) 9 / KS - do licznika (szara T32b/14) – (Tail light/dipped beams) ................ (GR/LI lub GR 0,35mm2)
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Opublikowano 21 Lipca 2017 Już to rozwiązałem w rozpisce było poprawnie
Rekomendowane odpowiedzi