Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze niunie i mrozy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A powiedzcie mi, czy Wam też podczas tych mrozów "skwierczy" wentylator/dmuchawa?

u mnie tak, zwłaszcza jak skrecam w lewo :decayed:

Kutfa, a mi zwłaszcza jak skręcam w prawo :decayed:

Opublikowano

mi też coś świerszczy :decayed: tak ma być ?

Opublikowano

W pierwszej minucie trochę dziwnie telepie silnikiem ,po małym rozgrzaniu wszysrko wraca do normy

Jedna ze świec ci nie grzeje dlatego telepie po rozruchu silnikiem.

Opublikowano

moja laseczka jakoś radziła sobie w te upały

Opublikowano

moja to będzie odmarzała do maja chyba trzecia zima pod blokiem i zawsze zapala :)

Opublikowano

Raczej normalne, miałem tak w octavii, mam tak w A4, tak samo ma kolega swierzak, także raczej to od za niskiej temperatury do pracy :naughty:

Opublikowano

Raczej normalne, miałem tak w octavii, mam tak w A4, tak samo ma kolega swierzak, także raczej to od za niskiej temperatury do pracy :naughty:

swiezak, bez "r" :wink4: u mnie tak jest tylko przez jakiś czas gdy jeszcze zimny silnik i zminym dmucha, jak sie wszystko ladnie porozgrzewa to przestaje skwierczec nawet jak na dworzu -22 :) ale pierwsze km hałasuje jak ta lala :decayed:

Opublikowano

W pierwszej minucie trochę dziwnie telepie silnikiem ,po małym rozgrzaniu wszysrko wraca do normy

Jedna ze świec ci nie grzeje dlatego telepie po rozruchu silnikiem.

bzdura mam nowe świece i też telepie gnojok tak ma
Opublikowano

swiezak, bez "r" :wink4: u mnie tak jest tylko przez jakiś czas gdy jeszcze zimny silnik i zminym dmucha, jak sie wszystko ladnie porozgrzewa to przestaje skwierczec nawet jak na dworzu -22 :) ale pierwsze km hałasuje jak ta lala :decayed:

No to dokładnie tak samo miałem i mam do dziś w każdym aucie w zimie które posiadałem :) Wybacz za to "r", nie wiem skąd mi się tam wzięło, w sumie nawet jeśli by nawiązać do "świeżości" to też tam żadnego R nie ma :kox:

Opublikowano

mi też czasem potrafi sobie poświerszczyć, najniższy poranny zanotowany stopień *C to -20,5*C

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

-20*C paliła od strzała :cool1:

Opublikowano

-20 jedno grzanie świec auto całą noc na mroziku dodam że uszlachetniacz wlałem do zupki i jestem mile zaskoczony pali od kopniaczka i nawet nie zastęka

Opublikowano

przy tych największych mrozach po 3 dniach postoju niestety nie jąknęła ale nowy aku załatwił sprawę.

Opublikowano
-20*C paliła od strzała :cool1:
to tak jak moja dodam ze stoi pod chmurką odpalana raz na 3-4 dni oczywiście żadnych uszlachetniaczy nie dolewałem do ON :oczko:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Depresator, nowy filtr paliwa i cyka jak ta lala.

Opublikowano

A u mnie odpalic nie chciala :( Podladowalem aku i nic to nie dalo, dopiero jak mrozy puscily i bylo -8 to zalapala :( Trzeba bedzie przed kolejna zima sprawdzic dokladnie aku i inne rzeczy, bo teraz pali od kopa.

Najdziwniejsze bylo to, ze nawet rozrusznik nie zakrecil, nie wiem czy przymarzl czy co :(