Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze niunie i mrozy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Może miałeś jakiegoś starego trupa tego VW to nic dziwnego :tongue4:

No stary B4 1995r 1z w nim było tylko to dobre że części tanie i wszystko się przewieść dało.[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 07:19_________________________________________________

U mnie druga zima i pali od kopa (podstawą jest wszystko w 100% sprawne i zgrane) Jeśli tak mamy to :audi: nie do przebicia. -20 oC a ona mrrruum i później tylko mrrruczy jak kotek. :tongue4:

cała polska niby tak zasypana w tą zimę, a w centrum śniegu mało i coraz mniej aż pies nie chce na spacer jak mało śniegu. :(

A łańcuchy zdążyły mi przegnić w opakowaniu :polew: takie zimy mamy.

To coś dziwnego u nas na Warmii to śniegu w h..j na podwórku mam zaspy równe zemną usypane :wink4:

• 1 rok później...
Opublikowano

U mnie -24 i odpala za drugim strzałem :confused4:

Opublikowano

Mój dzisiaj zgasł w czasie jazdy. Masakra co za zima. Jutro reanimacja :disgust:

Opublikowano

Mój póki co odpala z pierwszego, ale dzisiaj przy -17 odpalił i na fisie złapał wykrzyknik :gwizdanie: wiec juz kres łapie :gwizdanie:

Opublikowano

-17,5 przy odpalaniu, nowe akku, ładnie odpalił za pierwszym razem :) Tylko czujnik klocków hamulcowych się zapalił, ale po naciśnięciu pedału zniknął.. musiało coś przymarznąć :)

Opublikowano

mój tak sobie radzi

jutro z rana nagram przy -20 :decayed:

Opublikowano

Mój zetor jest twardy i nie w takie mrozy dawał radę. Odpala ładnie, ciekawi mnie w jakim stanie są świece żarowe, bo nie wymieniałem ich jak mam auto, już trzy lata.

Opublikowano

maja w szczyrku -24 daje rade ze 5 sek na rozruszniku i zatrybi

Opublikowano

-25 i z 3 razy walem przekreci i działa :kox: chodz nie odbija mi w duze mrozy rozrusznika i mam taki malo przyjemny dzwiek przy odpalaniu ( nie zawsze ale.. ) w cieple dni trzeba tam zobaczyc. I niech juz te mrozy mina :disgust:

Opublikowano

mój tak sobie radzi

Moje odpalania w zeszłym rok, niestety w tym jest trochę gorzej :confused4:

Opublikowano
:hi: przy -27,5 mój zecior dziś odpalił, przed chwilą -31,5 i nie zamarzł w trakcie jazdy :)
Opublikowano

:hi: przy -27,5 mój zecior dziś odpalił, przed chwilą -31,5 i nie zamarzł w trakcie jazdy :)

:shocked: o kutwa takie mrozy? Nie wiem, czy moja niunia by odpaliła :mysli:, chociaż ostatnio wymieniałem świece żarowe przy okazji wymiany uszczelki pod głowicą - 3 były walnięte :kwasny:. Gdzie tankujesz i co?

Opublikowano

:shocked: o kutwa takie mrozy? Nie wiem, czy moja niunia by odpaliła :mysli:, chociaż ostatnio wymieniałem świece żarowe przy okazji wymiany uszczelki pod głowicą - 3 były walnięte :kwasny:. Gdzie tankujesz i co?

heh gdybyś mieszkał na północy PL to byś musiał odpalać przy takich temperaturach :cool1: tankuje zwykłe paliwo z tym że na pełen bak leję 50ml dodatku firmy XERAMIC bądź K2 DFA-39 który zapobiega żelowaniu oleju napędowego :good: jest tylko jedna zasada, dolewa się tego przed wydzieleniem się parafiny z paliwa. Odkąd to dodaje nie mam problemów z ropą w zimę :cwaniak1:

Opublikowano

Czyżbyś nie wierzył w tzw. paliwo "arktyczne"? :gwizdanie: :polew: Jeżdżę "tygryskami" już kilkanaście lat i nigdy nie miałem problemów z paliwem. Przede wszystkim tankuję na sprawdzonych stacjach , no i też już korzystałem z pomocy dodatków, ale nie pamiętam, jak to się dokładnie nazywało. Ale dopiero jak spadało poniżej -20.

Opublikowano

wczoraj znajomemu te "arktyczne paliwo" z orlenu zamarzło przy -24 stopniach.... :thumbdown: paliwo prawie po 6zł a dają nam taki badziew....

Opublikowano

Zetor pod chmurką, ropa + STP w baku, X-cess w silniku, -30 przy gruncie i pali od aż miło, 3 obroty wałem i kle, kle kle... :kox:

To była chyba najmroźniejsza noc tej zimy

Opublikowano

nasze zetorki poradzą sobie w najcięższych warunkach, oby bateria i świeczki były ok :cool1:

Opublikowano

Dziś o 7:00 odpalałem autko.Zapalił,ale....4 kontrolki na Fis-ie migały a obroty pokazywał na zero :shocked: Po chwili dopiero się uspokoiło i wróciło do normy.

Opublikowano

Siedlce - oficjalnie tutaj padł rekord jeśli chodzi o największy mróz w Polsce

Ostatnie 5 dób moje autko non stop stało nieodpalane, mrozy takie jak w całej Polsce a nawet minimalnie większe (dziś nadranem np. było -23)

Akumulator leżał w domu, dziś z ciekawości chciałem zobaczyć czy da rade odpalić - odpalił dosłownie tak samo jak przy +5-10 :)

Jestem już tylko ciekaw ile trzeba mrozu żeby nie odpalił xD

Opublikowano

No jak wczoraj pisałem, dzisiaj było -21 o 7 rano :decayed: nagrałem filma