Opublikowano 7 Stycznia 200917 l A ja mam pytanko :> mam oryginalny zderzak tył od S4 z czujnikami i teraz została mi sama wtyczka od czujników co jeszcze muszę do tego dokupoić ? ma ktoś numery części? albo lepsze zdjęcie z etki bo to w pierwszym poscie mało wyraźne A tam od razu zaraz mało wyraźne http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0109/etkab010.jpg tak z ciekawości nie jest to od A3 ?
Opublikowano 7 Stycznia 200917 l A ja mam pytanko :> mam oryginalny zderzak tył od S4 z czujnikami i teraz została mi sama wtyczka od czujników co jeszcze muszę do tego dokupoić ? ma ktoś numery części? albo lepsze zdjęcie z etki bo to w pierwszym poscie mało wyraźne A tam od razu zaraz mało wyraźne http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0109/etkab010.jpg Czyli potrzebne mi są graty z pozycji 4 i 5? 4 to brzęczyk i 5 - urządzenie sterujące ? czy wiązka numer 6 do sterownika też ?
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l czujniki masz zamontowane w dokładce zderzaka przynajmniej w wersji poliftowej :gwizdanie: a co do załozenia raczej będziesz musiał zdjąć zderzak :gwizdanie: A ja mam pytanie odnosnie samych czujników czy da rade wymienic pojedyńczy czujnik??? bo u mnie sprawia problem przez co nie działa cały parktronik (mowa o orginale)
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l da radę wymienić jeden czujnik - panowie, to topik o B7... nie mieszajcie proszę B5 bo się zrobi bajzel
Opublikowano 22 Stycznia 200917 l Ten głośniczek widziałem jakiś czas temu na allegro za około 30 zł za tyle to nowy w aso kupisz jak planujecie montaz to kupcie od razu modul 8-mio kanalowy ktory obsluguje przod i tyl - bedize na przyszlosc
Opublikowano 22 Stycznia 200917 l Ten głośniczek widziałem jakiś czas temu na allegro za około 30 zł za tyle to nowy w aso kupisz jak planujecie montaz to kupcie od razu modul 8-mio kanalowy ktory obsluguje przod i tyl - bedize na przyszlosc jak juz to lepiej kupic taki ktory generuje ladny dzwiek...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz Witam , chciałbym założyć oryginalny zestaw czujników parkowania tył w b7 sedan . Czujniki parkowania zamontowane pomalowane pod kolor i wiązka wpuszczona do wewnątrz. Zakupiłem moduł parkowania o numerze 8E0 919 283D. Znalazłem rozpiskę pinów podłaczyłem wszystko na krótko czyli dałem plus i zmostkowałem plus stały i od sygnału wstecznego do sprawdzenia i cisza . Pomoże ktoś. Głośnik podłaczony
Opublikowano 36 minut temu36 min 34 minuty temu, Muskel1 napisał(a):Kodowanie.A dokładnie którego modułu od czujników parkowania? Mam w nim tylko linię K. Kupiłem też drugi moduł parkowania o takich samych numerach ale on już ma trochę inaczej rozmieszczone piny i po CAN idzie komunikacja.