endriuu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 żadne nowe auto. zadne A8. bierz cos oldskulowego. niestety na allegro w wielkopolsce tylko to jest godne uwagi: http://allegro.pl/item522156911_krolewska_limuzyna_daimler_auto_do_slubu_poznan.html
Szewczenko7 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja proponuje R8 ewentualnie A5 :>
grzes1150 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 R8 i ty kierujesz a Młoda siedzi z boku
Gamling Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Mój znajomy właśnie remontuje Dodgea Challengera '72 i coś takiego jest po prostu extra
GILI Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Jechaliśmy do ślubu Jaguarem XJ8 wersją angielską,a kierowcą był Jony Crakston znajomy angielski emeryt i fajnie to wyszło.Szukaj fajnego starego samochodu,tylko proszę nie stare kombi w dieslu ,czy jakaś terenówka A8 jak na fana marki przystało jest strzałem w dziesiątkę
Pawlo 2004 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zadne stare auto mi się to po prostu nie podoba, każdy ma swój gust a o tym sie nie rozmawia ale ja NAPEWNO starym autem bym nie jechał nawet gdyby mi za to płacili, chociaż zalezy jaką sume by proponowali Tak więc ja ide tylko w kierunku nowych samochodów koledzy A8 lub Q7, A6 tez wchodzi w gre :>
endriuu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Mój znajomy właśnie remontuje Dodgea Challengera '72 i coś takiego jest po prostu extra Lepszego auta bym nie wybrał Względnie Mustang 67 Fastback - czarny mat...
LUCAS Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 A ja za cristoforo powiem: BRYCZKA. Autami się człowiek najexdzi w zyciu, jak nie za kiera to jako pasażer a do ślubu trzeba coś szczególnego, specjalnego, ściśle związanego z podniosłością wydarzenia. Bryczka, białe konie...mnie takie coś kręci... a jakie zdjęcia piękne przy tym można zrobić... jakby co polecam się
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mój znajomy właśnie remontuje Dodgea Challengera '72 i coś takiego jest po prostu extra Jak skończy to niech da cynka, drugi raz się ożenię
Gość mmcv Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja mysle zeby do slubu jechac samochodem ... rodzinnym na przyklad.
Wąski Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja ostatnio pożyczam białego New Beetla wiecie ilu chętnych
rav Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja bym wybrał Mitsubishi Lancer Evo IX a najlepiej Mitsubishi Lancer Evo X :decayed: http://www.autogaleria.pl/fotografie/index.php?id=5349&news=838
jura Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 suabru wrx sti poszukaj na allegro koles zakreci kilka bączków i bedzie git
wesz82 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 suabru wrx sti poszukaj na allegro koles zakreci kilka bączków i bedzie git Kolega raczej oczekiwał rozsądnych propozycji Jura a ty byś pojechał STI-kiem????
Pawlo 2004 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 suabru wrx sti poszukaj na allegro koles zakreci kilka bączków i bedzie git Kolega raczej oczekiwał rozsądnych propozycji Jura a ty byś pojechał STI-kiem???? Dokłądnie Dobrze ze jeszcze nie padłą propozycja ze trabantem mam jechać Ja cały czas upieram się nad A8 lub Q7 i tego będę się trzymał ale dzięki za wszystkie propozycje
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dobrze ze jeszcze nie padłą propozycja ze trabantem mam jechać Albo jakieś zwykłe auto, albo coś wyszukanego - syrenka, wartburg, duży fiat, czarna wołga Spokojnie tego trabanta możesz do tej listy dopisać
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 qurwa ,dopiero zauważyłem ten wątek,trzeba ratować chłopaka,teraz jest za***iście ,tak?,po ślubie wszystko minie nie chajtaj się !!!
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/msciwosc_mezczyzny-t60840.0.html Poczytaj i przemyśl... Chcesz dołączyć do tego grona :gwizdanie: Proszę, tylko nie myśl że w Twoim przypadku będzie inaczej... Każdy z Nas tak myślał
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/msciwosc_mezczyzny-t60840.0.html Poczytaj i przemyśl... Chcesz dołączyć do tego grona :gwizdanie: Proszę, tylko nie myśl że w Twoim przypadku będzie inaczej... Każdy z Nas tak myślał taki lajf ;(
Rekomendowane odpowiedzi