Ponury Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Cześć Wszystkim Chciałbym przedstawić wam mojego klekota, lift, rocznik 2000 silnik 1.9 AJM zdjęcia od razu po zakupie Jeśli chodzi o silnik to naprawdę w dobrej kondycji, ale reszta pod zespołów to niczym Lidl, co tydzień coś nowego odnajduję w nim :< Oczywiście zacząłem robić hamulce, których praktycznie nie było i do tego zaczęło łożysko w kole dawać o osobie znaki oczywiście przyszło do wymiany dywanu bo z tyłu można było umyć sobie nogi haha Wpadła też nowa fela 18 Ronal No i wreszcie przyszedł czas na to aby trochę zejść z tej kozy i założone -60 w tył -60 przód a o to efekt końcowy No i taki mały setup zimowy Plany na przyszłość: **Klapa S4- Kupiona czeka na malowanie i założenie **Bose- Kupione czeka na założenie **Navi ** Korekta lakieru ** Wystrojenie +/- 180 ** dołożenie Xenon'u **Pełen Fis **zmiana Turbo (większe :D) Na razie nie mam takich odległych planów, realizuje to co mam w zasięgu ręki Od momentu zakupu, czyli zrobione około 30tyś, sprawuję się wzorowo nigdy nie stanął w polu, jedynie co to zauważyłem że pękł wąż paliwowy dochodzący do pompy i strasznie śmierdzi w środku :x Edytowane 20 Lutego 2017 przez Ponury
Ponury Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Opublikowano 20 Lutego 2017 2 minuty temu, k232 napisał: Popraw zdjęcia bo nie działają ojoj, ja je widzę Już zaraz będzie gotowe Danke
Ponury Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Opublikowano 20 Lutego 2017 34 minuty temu, k232 napisał: Ja widzę zakaz wjazdu na zdjęciu Wreszcie się udało powinno być git
k232 Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Prosty, piękny i niezawodny samochód Bezawaryjności
radimm Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Bardzo fajny avant! Przydałby się do srodka jakieś kubełki Powodzenia w modzeniu!Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka
Giniu Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Elegancka furka zacne aluski Powodzonka
Ponury Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Opublikowano 20 Lutego 2017 Godzinę temu, radimm napisał: Bardzo fajny avant! Przydałby się do srodka jakieś kubełki Powodzenia w modzeniu! Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka kubełki są w planach, lecz nic nie mogę znaleźć nic ciekawego, a chciałbym zrobić wszystko razem z boczkami 59 minut temu, Giniu napisał: Elegancka furka zacne aluski Powodzonka Dziękuje,
Ponury Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 Jest i klapa S4 z lotką Czeka tylko teraz na pomalowanie razem z zderzakiem .
kalix94 Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Jaki zestaw zawieszenia masz? Klasycznie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ponury Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 20 minut temu, kalix94 napisał: Jaki zestaw zawieszenia masz? Klasycznie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Kupiłem amortyzatory Mts'a plus sprężyny -60, z tego co poczytałem o nich to były dedykowane do S4,(niebieskie) i z takiej też zostały one wyjęte, siedziała by ciut niżej gdyby był trochę cięższy przód, jak na razie przy takie kombinacji są małe problemy z skręcaniem
enczu Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 9 minut temu, Ponury napisał: Kupiłem amortyzatory Mts'a plus sprężyny -60, z tego co poczytałem o nich to były dedykowane do S4,(niebieskie) i z takiej też zostały one wyjęte, siedziała by ciut niżej gdyby był trochę cięższy przód, jak na razie przy takie kombinacji są małe problemy z skręcaniem Jak trze na wybojach to za duży balon i dobrze zrolować nadkola booster90 wypożycza rolkę
Ponury Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 8 minut temu, enczu napisał: Jak trze na wybojach to za duży balon i dobrze zrolować nadkola booster90 wypożycza rolkę Fakt, balon jest , najbardziej lewa strona trze przy skręcaniu nie mówię już jak mam te zimówki profil 195/65 xDD
enczu Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 36 minut temu, Ponury napisał: Fakt, balon jest , najbardziej lewa strona trze przy skręcaniu nie mówię już jak mam te zimówki profil 195/65 xDD No to jeśli trze Ci na letnich a masz niższe to ratuje Cię tylko rolka. Ale na nierównościach jak dobije to i tak przytrze, coś za coś
Ponury Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Opublikowano 23 Lutego 2017 11 godzin temu, enczu napisał: No to jeśli trze Ci na letnich a masz niższe to ratuje Cię tylko rolka. Ale na nierównościach jak dobije to i tak przytrze, coś za coś Na raz myślę nad zmianą opon na 205/35? myslę ze będzie ciut mniejszy balon i ładniej będzie się chować
Mopek Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Furka z moich stron kupiona. Bardzo ładnie siedzi na 18" i -6cm. I ogólnie super fota nad tą rzeczką <3 Edytowane 23 Lutego 2017 przez Mopek
Ponury Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Opublikowano 23 Lutego 2017 54 minuty temu, Mopek napisał: Furka z moich stron kupiona. Bardzo ładnie siedzi na 18" i -6cm. I ogólnie super fota nad tą rzeczką <3 A Dziękuje, też mi się podoba to fotka Furka kupiona z okolic Rumi
enczu Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Dnia 23.02.2017 o 09:40, Ponury napisał: Na raz myślę nad zmianą opon na 205/35? myslę ze będzie ciut mniejszy balon i ładniej będzie się chować Jaka szerokosc felgi? Edytowane 24 Lutego 2017 przez enczu
Ponury Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Opublikowano 25 Lutego 2017 22 godziny temu, enczu napisał: Jaka szerokosc felgi? wiesz co szczerze powiedziawszy to nie zapomniałem jutro pójdę do garażu to zobaczę
Rekomendowane odpowiedzi