thematt154 Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Hej Czy stwierdzając po kolorze płynu można stwierdzić ze to uszczelka pod głowica? Płyn ma normalna gęstość, żadnej mazi nie wyczuwam. Może poprostu nikt go dawno nie wymieniał ? Auto kopci jak jest zimny.
krecik_20 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Po kolorze można stwierdzić ze dawno płyn nie był wymieniany.
patricoo Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Wyczytałem kiedyś w necie ze przyczyna może być lanie wody zamiast płynu do chłodnic. Ogólnie tez tak mam chociaż wymieniałem niedawno płyn.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
thematt154 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 mam zamiar kupić tester co2 w układzie wymienie płyn i przeczyszcze chłodnice
majkel_majki Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Jeżeli się nie przegrzewa i ogrzewanie jest ok to nic bym nie czyścił tylko wymienił jeszcze raz płyn chłodniczy i zapomniał o temacie. Edytowane 17 Marca 2017 przez majkel_majki
Rekomendowane odpowiedzi