tomek899 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Bede zakładał gaz, a wiem że musi być wbity w dowód, więc kiedy to zrobić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 30 minut temu, tomek899 napisał: Bede zakładał gaz, a wiem że musi być wbity w dowód, więc kiedy to zrobić ??? Po tym jak zalozysz gaz i dostaniesz wszystkie papiery od gazownika. Potem idziesz do wydzialu komunikacji i od reki Ci wbijaja w dowod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Nie pamiętam, ale kartę pojazdu też chyba trzeba wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helga Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Karta potrzebna bo w nią też wbija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Dokładnie dostajesz papiery od gazownika i idziesz do wydziału komunikacji z dowodem rejestracyjnym oraz karą pojazdu i nic to nie kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwer Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 i masz na to albo 2 tygodnie albo miesiac czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Może i tak, ale ja wbijałem po 2 miesiącach i nikt nic nie powiedział. Trzeba mieć: - wniosek - homologację + ksero - fakturę za montaż + ksero - kartę pojazdu - dowód rejestracyjny - dowód osobisty Edytowane 15 Marca 2017 przez august Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejch1980 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dnia 15.03.2017 o 10:55, august napisał: Trzeba mieć: - wniosek - homologację - fakturę za montaż - kartę pojazdu - dowód rejestracyjny - dowód osobisty ksero sobie sami robią ja tylko oryginalny miałem i to wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi