lunatick Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Witam Wszystkich po długich poszukiwaniach jest w końcu wymarzona A4. W dziale zakup kontrolowane trochę tych moich tematów się pojawiło ale udało się kupić pewne auto, na forum już jestem trochę czasu ale zawsze w cieniu ale teraz jak już jest A4 B8 to trzeba się ładnie przywitać. Marka: AUDI Model: A4 LIMOUSINE Rok produkcji: 05.2013 Kod silnika: CJEB Pojemność skokowa: 1798 CM3 Moc: 170 HP Moc: 125 KW Napęd: FWD Rodzaj skrzyni biegów: CVT Dla zainteresowanych i ciekawych daje w Word wyposażenie. Modyfikacje: Dużo chce się rozbić ale czas pokaże A to co jest w planach: * Lampki Led drzwi Boczne i dolne ON * Klamki podświetlane: Zewnątrz i wewnątrz ON * Nowe felgi Lato Veemann 19" 9,5J (ET42) 5x112 ON * High Beam Assist Asystent Swiatel Drogowych ON * Lusterka zewnetrzne fotochrom ON * Spryskiwaczy mgiełkowe przedniej szyby ON * Klimatyzowany schowek ON * Nakładki pedałów i podstopnicy z RS4 ON * Ciśnienie w oponach TPMS * Gwint AP GF10-074 ON * Audi Hold Assist AHA ON * AUDI DRIVE SELECT ON * Żarówki Halogeny Led ON * Kompletny pakiet QQ1 ON * Kamera Cofania ON * Kierownica 3 ramienna ON * Dynamiczne kierunkowskazy matrix ON * Listwy progowe S-Line ON * Tylny dyfuzor płetwa rekina ON * Montaż isofix ON * Nakładki na końcówki wydechu czarne ON * Zmiana wszystkich znaczków czarny połysk ON * Listwy progowe wewnętrzne podświetlane z A7 ON * Grill i kartki zderzaka plaster miodu ON * Spojler na klapę OFF Audi wyposażenie.docx Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez lunatick Aktulizacja modyfikacji
ffi Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 ja także. Tak na marginesie: za je bis ta pozdrawiam
lunatick Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Stała 22400€ ale utargałem na 21400€ od początku w NL żaden import.
damian19886 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Cena wysoka ale takie realia Holandii. Jak wrazenia z jazdy i z przyspieszeniem? Tez w tym roku przymierzam sie do zmiany mojej b7 moze na b8.
lunatick Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 No niestety w NL wysoki podatek ale patrząc na DE to zapłacił bym to samo. Powiem Ci przesiadłem się z Octavia II FL i Audi to Audi Marka i styl. Jeżeli chodzi o wygodę to tylko automat jak nie będzie się jeb!@# to coś pięknego.
lunatick Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2018 Troche mnie tu nie było a A4 się pozmieniało ?
damian19886 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 6 godzin temu, lunatick napisał: Troche mnie tu nie było a A4 się pozmieniało ? Felgi vossen? czy to repliki?
tommy-cichy Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Kolego jak zrobiłeś podświetlenie tych klamek na zewnątrz ?
lunatick Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Opublikowano 21 Marca 2020 Kurde trochę mnie tu nie było i za niebdałem forum i temat ale obiecuję poprawa ?? A przez ten czas trochę się po zmieniało
marcinch001 Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 Fajnie zrobiona ja bym tylko oznaczenia z klapy wyrzucił . Bezawaryjności .
qlimazz Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 Felga robi robotę, co to za model, parametry? Ja bym tu widział przydymienie tylnych lamp, lustra, progi, chromy wokół szyb w piano, zaciski w czerń. Całościowo lepiej by to grało stylistycznie. Pozdro
marcinch001 Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 4 minuty temu, qlimazz napisał: Felga robi robotę, co to za model, parametry? Ja bym tu widział przydymienie tylnych lamp, lustra, progi, chromy wokół szyb w piano, zaciski w czerń. Całościowo lepiej by to grało stylistycznie. Pozdro Masz napisane - felgi Lato Veemann 19" 9,5J (ET42) 5x112
lunatick Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Opublikowano 21 Marca 2020 Godzinę temu, marcinch001 napisał: Fajnie zrobiona ja bym tylko oznaczenia z klapy wyrzucił . Bezawaryjności . Nie nie oznaczenia muszą zostać trochę dodatków czarnych z tylu musi być ?
lunatick Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Opublikowano 21 Marca 2020 38 minut temu, qlimazz napisał: Felga robi robotę, co to za model, parametry? Ja bym tu widział przydymienie tylnych lamp, lustra, progi, chromy wokół szyb w piano, zaciski w czerń. Całościowo lepiej by to grało stylistycznie. Pozdro Dokładnie to Veemann v-fs25 I qlimazz tak jak byś mi czytał w myślach. Lustra, progi, chrom wokół szyb na czarno w najbliższym czasie. Zaciski będą ale kolor Żółty ?? Znalazłem zdjęcie na necie z żółtymi zaciskami i dobrze to wygląda.
Wandej Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 Fajny dyfuzor z tyłu Nie myslałeś żeby dać podwójny wydech?
lunatick Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Opublikowano 24 Marca 2020 15 godzin temu, Wandej napisał: Fajny dyfuzor z tyłu Nie myslałeś żeby dać podwójny wydech? Z początku przy zakupie samochodu były takie myśli jak narazie mi przeszło, jak bym robił coś z wydechem to tylko aktywny ale to już $$$
MaciekPL Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 Fajny sedanik, co to za grill ? Jak wykonanie itd. ?
Rekomendowane odpowiedzi