Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Auto dla mamuśki - do 50k zł. Tylko nowe. Jakie macie propozycje ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poziu sprzedaj mamuśce Siwka :decayed:

Opublikowano

I kup sobie za tą kaskę Eve :naughty::kox:

Opublikowano

I kup sobie za tą laskę Eve :naughty::kox:

Głodnemu zawsze chleb na myśli :polew:

Opublikowano

I kup sobie za tą laskę Eve :naughty::kox:

Głodnemu zawsze chleb na myśli :polew:

Prez maczałeś w tym swoje paliuchy :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Panowie... :gwizdanie: :naughty:

A suzuki sx4 ?

Opublikowano

za taka kaske to rozejrzalbym sie za fiacikiem - albo najbogatsze grande punto, albo bravo ale biedaka. ladniutkie samochodziki i zlych opinii o żadnym nie słyszałem

Opublikowano

proponuje Opla Corse (bardzo fajnie się jeździ) albo Kia Ceed dobre warunki gwarancyjne i pozytywne opinie w branży samochodowej dostaje.....[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 16:50_________________________________________________

Panowie... :gwizdanie: :naughty:

A suzuki sx4 ?

chodzi o ten ?? http://www.suzuki.com.pl/car/aktualnosci_info.php?id=060228_3

Opublikowano

Suzuki 4x4 jest bardzo fajna opcja, pozatym CEED - slyszalem dobre opinie jak chyba wszyscy

Ktos tu pisal o daci logan ze lubi - fajnie ale JA NIE !!! :tongue4: (co to wogole za samochod jest materialy to chyba najgorszej jakosci - widzialem kiedys test moze i praktynczne i tanie ale...)

Fiat - jak dla mnie to odpada mimo ze nawet znaczek zmienili zeby zerwac z opinia ze Fiot jest gowno wort.

Corsa jestem za :good:

Citryna jaka kolwiek odpada - bo to jest elektroniczne nieporozumienie :> -wg mnie oczywiscie.

Leon jestem bardzo za :naughty::good: :good:

i30 to mi przypomina z daleka 1dynke (a to wg mnie gdyby nie ceny bylaby najlepsza opcja auto :kox: :kox: :kox: :kox: mowie oczywiscei o bmw 1)

Opublikowano

oo poź, według mnie fajna opcyja z tą suzi... jednak kwestia czy się będzie podobać ?

ceed vs i30

miałem możliwość porównania obu, wygrywa ceed - mimo, że to "te same auta" niby...

Aż sam się dziwię, ceed całkiem mi się podoba i jest to niezła oferta :)

Opublikowano

Przerabiałem podobny problemik jakieś 2-3 miesiące temu :gwizdanie: Ktoś z rodzinki brał nowe autko, ale do 45 tysi.

Seat: Ibiza (jeszcze w poprzedniej budzie) jest dostępna tylko z silnikiem 1,4 TDI albo 1,4 benz. ceny spoko, 2 rodzaje wypasu, ale autko wg mnie strasznie małe :decayed: Nowa Ibiza zbyt droga :thumbdown: Już lepiej kupić Leona, 2 m-ce temu leona można było kupić za 54 tysie 1,9TDI 105KM, klima itp. fajna promocja, ale mnie interesowało coś do 45 :gwizdanie:

Fiat: Grande Punto kupisz jakie chcesz, full wypas itp. ale diesle fiata to nic ciekawego :gwizdanie: Bravo piękne, ale diesle są dość drogie i też nie są ciekawe... 1,4 benz. z klimą można kupić za 47 chyba.

Skoda: Fabia :naughty: wnętrze ma super, ale ten wygląd zewnętrzny :decayed: Chyba da radę kupić diesla 1,4 TDI w tej kasie co chcesz.

Octavianki są jeszcze te w starej budzie i teraz jest lift nowej Octavii więc może jakiś spory upust się trafi.

Peugeot: drogo, drogo i jeszcze raz drogo :decayed:

Kia: Cee'd fajny, wszystko cacy, ale za klimę kazali sobie dopłacić 3500 :decayed: Wszystko pięknie ale Cee'd 1,4 benz. z klimą za 47 tysi. chyba był. Sporo...

Ford: nawet nie odwiedzałem

VW: Polo małe autko, nic specjalnego w nim nie ma, a ceny duże :decayed: Golf V trzeba ostro szukać, bo już raczej ciężko... chyba że kombi. Ogólnie coś bardzo VW nie zrobiło upustu na Golfa V po wprowadzeniu VI.

Toyota: Może Auris albo Yaris? ale chyba tylko w benzynie, diesle drogie, no chyba że Yarisa się uda. Nawet nie wchodziłem do Toyoty bo Yaris nie odpowiadał osobie która chciała kupić autko z mojej rodzinki. a Auris drogi.

Honda: Jazz z tego co wiem to 1,4 benz. z klimą za 49 chyba jest, Civic jest baaaardzo drogi :)

Opel: Corsa, nie wiem nie interesowałem się, bo osoba która poleciła mi poszukiwania autka nie chciała Opla - złe doświadczenia z przeszłości :gwizdanie:

Chyba wszystkie marki wymieniłem...

Oprócz tej która została wybrana :gwizdanie: Przypadkowo trafiłem do salonu Citroena, który nawet nie był brany pod uwagę...

C4 po lifcie jest dostępne od 52 tys. 1,6 benz. z klimą, ale jak ja byłem trafiła się ciekawa promocja, Citroenik C4 z silnikiem 1,6 HDI 92KM (silnik CR ale bez FAPa - na szczęście, silniczek bardzo chwalony przez użytkowników) klima, tempomat, elektryka, centralny, komputer, radio cd, inne szmery bajery :gwizdanie: Jak to w Citroenie. Identyczny model po lifcie jest dostępny za 59 tys. Ktoś z mojej rodzinki wyjechał tym autkiem za 45 tys. (przedliftowym - różnica po lifcie: przedni zderzak i w środku obrotomierz przeniesiony obok prędkościomierza). Czy autko będzie awaryjne? hmmm z tego co wiem, to jak pojawi się kontrolka stop na komputerze to trzeba odłączyć aku i jazda :naughty: Autko pali baaaardzo mało, spokojnie można zejść poniżej 5 litrów w mieście, pali mniej niż mój AFNik o ponad litr. A autko jest dość żwawe, na miasto super. Na trasie... trochę brakuje. Ogólnie autko daje radę, jak za taką kasę jest ok. Blachy mają ocynk dwustronny, nie to co w Fordzie :decayed: Miejsca w środku jest baaardzo dużo, szczególnie na kanapie tył jest dużo więcej miejsca niż w A4 B5 :decayed: Wygląd autka też może się podobać :wink4:

Tyle z mojej strony :hi:

Opublikowano

Jeśli chodzi o Ceeda to miałem okazje jezdzić takim ale Combi ogólnie to same pozytywy jak za tą kase :)

bardzo przestronny z przodu i z tyłu i naprawde mozna dużo wynegocjować gratisów i 7 lat gwarancji.

Lada moment będzie nowa Meganka ze zdjęc nawet nawet szczególnie w wersji coupe :good:

Opublikowano

pomykam cytryną c4 prawie rok , gorszego g..... już nie ma chyba , zaczynając od zawiechy poprzez drobne detale wykończenia na. odpadające podszybie , osłona klapy bagażnika, przepalające się żarówki po 25pln i inne.

jedyny plus to spalanie 1.6benz ok 120kucy 7-8l. koszt przeglądu przy 60tyś 990pln po rabacie.prowadzenie w porównaniu do grande punto totalna porażka.

Opublikowano

kolega ma kia ceed 1.6 benzyna w prawie najwyższej wersji wyposażenia, zapłacił w zeszłym roku 66 tys. - sporo tym jeździłem, naprawdę przyzwoity samochód, zaskoczył mnie pozytywnie :good:

Opublikowano
  • Autor

a czy wiecie coś o tym SX4 ?

Opublikowano

koszt przeglądu przy 60tyś 990pln po rabacie.

A gdzieś Ty ten przegląd robił? :naughty: Mi przedstawili znacznie niższy koszt przeglądu :wink4: Z tego co się orientowałem to w innych serwisach ceny przeglądów są równie wysokie... Tak jak np. w Kii, warunkiem tej 7mio letniej gwarancji oczywiście jest serwis w ASO, a koszty przeglądów bardzo podobne do innych serwisów. Tylko takie wady miałeś do tej pory w tym aucie? Że coś Ci odpadło? To może wynikać też z użytkowania :decayed: A zawieszenie to chodzi Ci o tył? Z tym trzeba wybrać się na gwarancyjną wymianę tych pierdółek co tak się psują, podobno kwestia wymiany na inne lepsze i będzie ok :gwizdanie: A te żarówki, ciężko je zmienić, ale żeby się przepalały często? Co ile je zmieniasz? A i jeśli można wiedzieć ile rok temu dałeś za to auto?[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 09:57_________________________________________________Ja się nie interesowałem sx4 bo ceny spore, 1,6 benz. od 48 tys., a może sporo palić w tym aucie.

Opublikowano
  • Autor

Ja się nie interesowałem sx4 bo ceny spore, 1,6 benz. od 48 tys., a może sporo palić w tym aucie.

własnie też się tego obawiam że koło 10L będzie łykał

Opublikowano

Ceed/I30 - wszystko fajnie pieknie tylko koszty przegladow i wymiany klockow/tarcz itp podczas trwania gwarancji [5-7 lat] sa z doopy wyjete [2 razy drozsze niz np Ibiza/Leon]

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj jedziemy po Leona

Opublikowano

Fajne auto. Myślę, że to będzie rozsądny wybór. Rozumiem, że decyzja już jest? :)

Opublikowano

:good: Też byłem bardziej za Leonem, ale cena była o kilka tys. wyższa, niż kasa którą ktoś z mojej rodzinki chciał wydać :decayed: