Ziewal Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Właśnie odebrałem auto od Krystiana gdzie uszczelniał mi trzy wtryski po prawej stronie bo się pociły dodatkowo wymienił pasek wielorowkowy, rolki i napinacz no i znalazł usterkę klimy która raz się włączała raz nie a przyczyna to uszkodzony panel klimatronika więc teraz muszę znaleźć panel do B7
Ziewal Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 było tak jest tak ramka do dopracowania bo przerabiałem od automatu a gałka i mieszek będzie s-line jak by ktoś się zastanawiał czy przerabiać multi na manual to polecam i to bardzo, teraz to zupełnie inne auto, zapindala jak szalone a do tego mniejsze spalanie nie wspominając o koszcie ewentualnej naprawy multi który jest znacznie wyższy niż przeróbka o ile warsztat który robi przekładkę odkupi automat
Jakub Semrau Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Aż tak narzekasz na Multitronic? Ja mam Tipa i moim zdaniem jest super, chociaż słyszałem że skrzynie bardzo się różnią w charakterystyce pracy. Zapraszam do siebie
Ziewal Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 Tip to inna skrzynia dużo mniej awaryjna i mniej kosztowna w naprawie
Ziewal Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) We wtorek wymiana uszkodzonej świecy żarowej bo reszty nie dało się odkręcić i tylnego łącznika stabilizatora a dziś podnośnik szyby, wymiana końcówek drążków oraz jednego drążka i zbieżność przód i tył [emoji846] Edytowane 7 Lipca 2017 przez Ziewal
Ziewal Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) Cena 150 zł za znaczek 2x1 cm skutecznie zachęciła mnie do odnowienia lakierem do paznokci efekt całkiem całkiem Edytowane 14 Lipca 2017 przez Ziewal
-ERNI- Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Widzę Wojtek, że jedziesz grubo z tematem, ja dopiero po rejestracji
Ziewal Opublikowano 16 Października 2017 Autor Opublikowano 16 Października 2017 No właśnie słabo jadę bo auto prawie na fulu ale coś tam przez zimę wymyślę i na wiosnę może coś się podzieje [emoji6]
-ERNI- Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Grzeb grzeb, tylko Marlenie całego lakieru nie wypaćkaj, bo nie będzie miała czym paznokci malować
Ziewal Opublikowano 18 Października 2017 Autor Opublikowano 18 Października 2017 Ty lepiej proś Jowitę o jej lakiery bo to nie jest prosta sprawa [emoji12]
Ziewal Opublikowano 26 Października 2017 Autor Opublikowano 26 Października 2017 Kilka dni temu zaczęło coś trzeć z tyłu po rozebraniu zacisku stwierdziłem całkowity brak jednego klocka a przyczyna to zapieczona prowadnica w jarzmie szybki telefon do prywatnego dostawcy części i dziś przyjechał i już został założony kompletny zestaw Textar
pksmlody Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ładnie siadły, takie "mini" jak na nie patrzę, w porównaniu do moich Ale modzik na + !!!
Ziewal Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 koszt nie duży, robota 30 minut jak ma się diaxa i spawarkę
marcinch001 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 3 godziny temu, Ziewal napisał: końcówki Ulter zamontowane Ładnie się komponują z tą dokładką .
Karasik2 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 no dokładnie fajnie siedza i nie żadne mini moim zdaniem jak ktos już daje np. 100 ultery lub podwójne to przesada one nadają sie do większych silników jak 3.0 lub przy konkretnych sztukach nawet jesli mają poprawić tylko wyglad...
Ziewal Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2017 Podwójne też są fajne ale do tego trzeba zmienić jeszcze dokładkę na taką od rs4
Karasik2 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 17 minut temu, Ziewal napisał: Podwójne też są fajne ale do tego trzeba zmienić jeszcze dokładkę na taką od rs4 też mi sie podobają ale tylko do aut min takich jak twoje czyli 2,7 i w kombi
Ziewal Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) mam wenę więc jadę dalej, dziś zakupiona kierownica z chromowanym sterowaniem w idealnym stanie Edytowane 15 Grudnia 2017 przez Ziewal
Masmix1992 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Cześć kolego powiesz mi jak zrobiłeś Polskie menu w radiu ? I oczywiście fajna audiczka
Rekomendowane odpowiedzi